Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Antonescu, live doar la unele posturi de ştiri, nu şi la Antena 3 şi România TV

 
Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 160711.bmp
Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 160711.bmp

Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161552.bmp

Publicitate

Crin Antonescu nu-şi mai găseşte locul la unele posturi de ştiri nici cu declaraţii. Ieşirea sa publică în care a comentat atitudinea din ultima vreme a preşedintelui şi a premierului a fost difuzată de patru posturi de televiziune. „Băsescu şi Ponta fac ţara de râs”, a declarat Antonescu.

Mesajele lui Antonescu au fost difuzate live de către toate posturile de ştiri, mai puţin Antena 3 şi România TV.

În timpul discursului lui Antonescu, care a durat în jur de 10 minute, Antena 3 a avut o dezbatere despre cazul terenurilor de la Nana şi un breaking news despre Ovidiu Silaghi care a câştigat un proces în faţa ANI. Pe de altă parte, România TV a avut ştiri de fapt divers despre doi fraţi care se ceartă pe avere.

Declaraţiile publice ale lui Antonescu au fost preluate, live, de Digi 24, B1 TV, Realitatea TV şi chiar TVR News.

Ce au titrat posturile de ştiri: 

  • TVR News: Băsescu şi Ponta fac ţara de râs. Ce este această poveste de prost gust?
  • Digi 24: V. Ponta şi-a pierdut controlul. Nu ne putem bate joc de instituţiile statului.
  • B1 TV: Ponta fuge cu biroul la Ministerul Apărării.
  • Realitatea TV: În sediul Guvernului Ponta crede că e ca la mall?
  • Antena 3: ANI, îngenucheată din nou de instanţă
  • România TV: Ceartă pe avere, fraţii şi-au incendiat maşinile

Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161552.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161558.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161601.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161609.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161616.bmp Capturaţi ecranul complet 15.04.2014 161622.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • spagatistu spagatistu
    Mirciulica,
    Cand Antonescu era vedeta A3, prezent aproape in fiecare seara in diverse emisiuni, in persoana sau prin telefon, imi amintesc ca erai un mare sustinator al lui, credeai ca este salvarea Romaniei. Sa inteleg ca te-ai razgandit?
    Ceea ce subliniaza acest articol este altceva: faptul ca televiziunile "de partid si de stat" nu au nimic de-a face cu "interesul public" pe care il pomenesti. Nu sunt obligate sa preia nicio conferinta de presa sau declaratie, dar daca vor sa fie considerate profesioniste si obiective, ar trebui sa o faca, chiar daca cel care vorbeste nu este in gratiile patronilor.
    Acesta este si motivul pentru care A3 si Raitaru sunt catalogate drept posturi de propaganda, la care se uita doar fanaticii sau cei care sunt obligati de profesie sa o faca.
  • Bogdan Bogdan
    Antonescu ”nu are nici un trust in slujba lui”? Nu e chiar asa! A avut Antena 3 (trustul INTACT), care ii ridica pur si simplu osanale, si mai are inca Realitatea TV ( vezi emisiunile lui Rares Bogdan, Lavinia Sandru, interventiile lui Gusa etc.).
  • profesor profesor
    Antonescu este penibil pt ca nu pot uita iesirile pe care le avea in perioada interimatului la Cotroceni ... absolut isterice si pline de ridicol!!!!
  • leana leana
    si ma rog de ce toate televiziunile de stiri ar trebui sa arate declaratiile live a tuturor oamenilor politici?
  • mirceA mirceA
    Asa cum bine stiti, o institutie de presa nu e obligata sa preia un subiect.
    Chiar si legea liberului acces la informatii de interes public consfinteste acest lucru: nu esti obligat sa publici informatiile pe care le obtii.
  • Daniel Daniel
    Mego, esti intr-o mare eroare, Antonescu a fost criticat gratuit la Raitaru TV si cand exista USL-ul. Stia dl.Ghita de ce o face.... era informat despre faptul ca mai tarziu va fi fortzat sa plece din USL. Nu il vrea sistemul ca presedinte, nu il au la mana cu nimic. E singurul candidat important care nu are nici un trust in slujba lui si nici o acuzatie de coruptie impotriva lui. Romanii au inceput sa inteleaga acest lucru.
  • anto anto
    "Ieșirea sa publică în care a comentat atitudinea din ultima vreme a președintelui și a premierului a fost aspru criticată de către șeful PNL." = e ceva în neregulă cu fraza asta, poate o corectaţi
  • mego mego
    Asa e la noi, asa iti trebui d.le Cacarau,nu te pupa-i tu cu antenele lu' voiculescu si cu rtv-u lu' ghita ? Dupa ce ai mers mana-n mana cu ponta si clica lui acum vrei sa te dai Salvator de tara nene Cacarau.

Trimite un comentariu

sus