Skip to main content

Ce au pregătit televiziunile de Paşti. Pro TV - Minunea dansului, Antena 1, cu Te cunosc de undeva, iar Bănică se va vedea la TVR

 
Ce au pregătit televiziunile de Paşti. Pro TV - Minunea dansului, Antena 1, cu Te cunosc de undeva, iar Bănică se va vedea la TVR

Stefan Banica, la O data-n viata, TVR 1

Publicitate

Paştele la TV. Posturile TV s-au pregătit cu emisiuni speciale şi filme pentru zilele ce urmează. Pro TV face Minunea dansului, în timp ce Antena 1 difuzează Te cunosc de undeva. În prima zi de Paşti, TVR 1 a programat emisiunea de forţă a postului, O dată-n viaţă, în care invitat va fi Ştefan Bănică Jr.

Paginademedia.ro prezintă în continuare emisiunile şi programele de Paşti ale posturilor TV.

SÂMBĂTĂ.

ProTV face Minunea dansului.

În Sâmbăta Mare, începând cu ora 20:30, Pro TV va difuza Minunea Dansului, un show special prezentat de Elwira si Mihai Petre.

Vedetele împreună cu copiii lor vor veni pe ringul de la ProTV în show-ul prezentat de familia Petre.

CINE SUNT PERECHILE. Vica Blochina va dansa impreuna cu fiul ei Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kirita  a invitat-o la dans pe fiica lui Roxana. In aceasta competitie vine pentru  prima oara in calitate de concurent si Mihaela Rădulescu, ce va dansa alaturi de Bogdan Boantă. 

Pe lângă cele patru perechi din concurs, pe ringul de dans vor urca şi Iulia Vântur şi Victor Slav alături de Bianca Drăguşanu.  Perechea câştigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va ajunge la nişte copii nevoiaşi.

ANTENA 1 va avea programe speciale de Paşti, sub sloganul SărbătorEŞTI Lumina!

Postul a programat, sâmbătă, o ediţie specială a show-ului Te cunosc de undeva. Juraţii Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits laolaltă cu prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi îi pun gând rău lui Horia Brenciu. Cu toţii se retrag în public, lăsându-l pe acesta să se descurce de unul singur, în postura de jurat şi prezentator. Ca să se întoarcă la locurile lor, îl vor pune pe Brenciu să execute câte o poruncă. De asemenea, Fuego şi Irina Loghin vin în ediţia de sărbătoare a show-ului, la Antena 1, să cânte “Măicuţa mea vrea să mă-nsor!”. Cine sunt artiştii care îi vor imita pe Fuego şi Irina Loghin aflaţi sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30.

TVR 1. Film artistic şi emisiuni religioase

Postul public are programat în seara de sâmbătă un film Artistic, Mesagerul iubirii (de la 21.00), urmat de un Documentar religios. De la 23.30, postul va transmite live Slujba Învierii de la Catedrala Patriarhală din Bucureşti. 

În sâmbăta Paştelui, Cristian Tabără ajunge în Dobrogea, la martirionul de la Niculiţel şi la mănăstirea Cocoş.

În aceeaşi ediţie, Cristian Tabără şi echipa Exclusiv în România poposesc şi în câteva sate lipoveneşti, Slava Rusă şi Slava Cercheză, unde descoperă nu doar cele mai vechi mănăstiri ortodoxe pe rit vechi din lume - Uspenia şi Vovidenia - dar şi ansamblul folcloric lipovenesc Slaveanka din Slava Cercheză.

TVR 2. Obiceiuri, tradiţii, folclor

10.00 Drumul succesului. - Ema Pendiuc aduce o ediţie specială cu mesteşuguri tradiţionale din satele românesti.

13.00 -Popasuri folclorice  -Ediţie în careprezentatoarea Roxana Bădescu discută cu invitaţii săi Elena Mândrescu, Marius Zgăianu, Andreea Chisăliţă şi Laura Erhan despre pregătirile pentru masa de Paşte (vopsitul şi încondeiatul ouălelor, preparatul colacilor şi  cozonacilor) şi cu conf. dr. univ. Doina Isfanoni despre semnificaţia Învierii Domnului în tradiţia populară. Cântecele populare sunt interpretate de Irina Loghin, Valentin Albesteanu, Adriana Mihai, Polina Gheorghe, precum şi de grupul vocal-folcloric "Ciuleandra". 

16.00 -Memorialul Durerii . Ediţia din săptămâna Patimilor este dedicată monseniorului Vladimir Ghika. A fost preot, diplomat, confesor, om de ştiinţă. A fost arestat în noiembrie 1952 sub acuzaţia de „înaltă trădare” şi întemniţat la Jilava. Un an mai târziu a fost judecat. A murit la 16 mai 1954, din cauza tratamentului la care a fost supus în închisoare

18.30 -Aştept să învieze

Documentar cu Marius Manole, preotul  Mihail şi preotul Irineu. De  cele mai multe ori, treziţi de cine ştie ce din transa a cotidianului, realizăm că viaţa este ceva trecător. Nu  dăm imprtanţă prea mare timpului  si  uitam sa ne multumim  cu faptul ca am mai trait sa vedem un apus de soare.

21.00 - Credo. - Ediţie specială - Învierea de la Vatican - Transmisiune directă de la Vatican

Digi 24. Documentarul Ierusalim, oraşul sfânt şi transmisiuni Maramureş, Republica Moldova, Catedrala Romano-Catolică de la Oradea, Patriarhia Română şi de la Vatican.

În seara Învierii, programul special începe la ora 21.00, cu difuzarea documentarului „Ierusalim, oraşul sfânt”, prezentat de Emil Hurezeanu, în cadrul emisiunii “Digipedia”. Documentarul-eveniment este difuzat în trei episoade: sâmbătă, 19 aprilie, de la 21.00, duminică, 20 aprilie, de la ora 22.00 şi luni, 21 aprilie, de la ora 21.00.

Programul nopţii de Înviere continuă, la ora 23.00, cu o ediţie specială, cu transmisiuni în direct din Maramureş, Republica Moldova, Catedrala Romano-Catolică de la Oradea, Patriarhia Română şi de la Vatican. Adriana Nedelea si Cristian Citre, de la Mănăstirea maramureşană Bârsana, şi Sanda Nicola, trimis special la Vatican, vor discuta cu specialişti momentele şi semnificaţiile slujbei.

romania danseaza - foto Antena 1

DUMINICĂ

Pro TV, filme pe toată linia

În prima zi de paşti, Pro TV a programat filme de dimineaţa până seara, cu mici pauze pentru emisiunea Apropo TV şi România, te iubesc. Producţiile zilei sunt Zâna Măseluţă, de la ora 20.30, urmat de o dramă, Şapte suflete, cu Will Smith, de la 22.30.

Antena 1, cu fotbal, România dansează şi Horia Brenciu

În prima zi de Paşti, microbiştii au ce vedea la TV. Antena 1 va difuza meciul de Liga I dintre Dinamo şi Astra, de la ora 14.00. Seara, postul va difuza, de la 20.30, ultima etapă a audiţiilor „România Dansează”, înainte de prima semifinală a show-ului.
De la 22,30, Antena 1 va difuza concertul lui Horia Brenciu, susţinut la finalul lunii martie la complexul Romexpo.

TVR 1, prima zi de Paşti cu Politică şi delicateţuri şi O dată-n viaţă

Postul public difuzează o ediţie specială de Paşti a emisiunii Politică şi delicateţuri, în care Mircea Dinescu îl are ca invitat pe Antonio Passarelli.

În sfânta zi de Paşte, Mircea Dinescu şi invitatul său, bucătarul Antonio Passarelli mănâncă pe malul Dunării, la Cetate, un prânz, gătit de ei înşişi, într-o „confruntare” prietenească şi plină de umor.

Seara, TVR va difuza O dată-n viaţă, de la 21.10, cu invitaţi precum Ştefan Bănică Jr. şi Emilia Popescu. 

TVR 2, emisiuni de Paşti

9.55 - Paşte în Maramureş - Telespectatorii se pot bucura de Învierea din miez de noapte la Mănăstirea Dragomireşti, de Învierea de la mijirea zorilor la Poienile Izei, de cea de-a doua Înviere la Rozavlea.

10.10 - În curtea bunicilor - Ediţie specială   

12.00 - Pescar hoinar  -   Ediţie specială de Paşte. Prezentatorii Victor Ţăruş  şi Eugen Roibu au pregătit un reportaj despre pescuitul scrumbiei de Dunăre pe braţul Sf. Gheorghe, despre reţetele pescăreşti şi obiceiurile locale pentru sărbătorile pascale.

12.30- Credo - Ediţie specială - Urbi et Orbi de la Vatican  – mesajul şi binecuvântarea Papei adresate „Cetăţii şi Lumii”în transmisiune directă de la Vatican

16.00 - Omul cu chitara . Prezentatorii: Cristina Şoloc şi Ducu Bertzi au pregătit o ediţie specială de Paşte cu un invitat special: Radu Gheorghe şi cele mai frumoase cântece ale sale.

19.10 - Sărbătoarea primăverii. Prezintă Roxana Bădescu. De Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului, Muzeul  Satului Vâlcean din Bujoreni primeşte oaspeţi de seamă la masa de Paşti. Cu bucate alese, cozonaci şi ouă,  vin din toate colţurile ţării artişti populari pentru a fi împreună şi a se bucura  de lumina Învierii.

Digi24 continuă programul special, cu emisiuni dedicate acestei sărbători:

Postul de ştiri va avea edişii speciale ale emisiunilor „Sănătatea în bucate”, „Tinereţe fără bătrâneţe”, “Impartial” şi „Kilometrul 0”. De la ora 12.00 la ora 15.00, într-un triplex România -Vatican - Republica Moldova, Adriana Nedelea, Cristian Citre, Sanda Nicola şi Ligia Pricopi vorbesc despre obiceiurile şi tradiţiile pascale catolice şi ortodoxe.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_110414_Chef de ras_0022

LUNI

Pro TV - Mamaia, film cu Stela Popescu

În cea de-a doua zi de Paşti, Pro TV are tot cu filme. Seara, de la 20.30, postul pune la bătaie o producţie românească, nouă - Mamaia, cu Stela Popescu şi Valentin Teodosiu. Seara continuă cu filmul Consipraţia din Birmania, de la ora 22.30.

Antena 1, cu B.D şi o emisiune de comedie.

Dimineaţa, de la 11.00 până la 13.00, Antena 1 a programat filmul românesc de comedie Brigada Diverse în alertă.

Postul va difuza şi o ediţie specială a emisiuni Acces Direct, în care invitaţii Simonei Gherghe vor fi Rică Răducanu, Carmen Şerban, Maria Cârneci, Daniela Crudu, Elena Merişoreanu, Silvana Raciu şi cei doi copii ai săi, Luca şi Andrada, dar şi alături de alte nume din muzica populară.

Seara, Antena 1 a programat, de la 20.30, o emisiune în care Vasile Muraru continuă seria scenetelor umoristice cu Valentina Fătu.

Vasile Muraru începe seara cu un omagiu adus partenerului său de scenă, Nae Lăzărescu.

Vasile Muraru şi Valentina Fătu se vor întâlni cu Maria Cârneci, Pepe, Lora, Raluka, Whats’Up, Gelu Voicu, Fuego şi 3SE.

TVR 1, documentar despre Beatles

Televiziunea publică a programat în seara ceali de-a doua zile de Paşti Gala umorului, o emisiune menită să pună în valoare Arhiva a Televiziunii Române.În continuare, va fi difuzat concertul Let it be Beatles - Noaptea care a schimbat America. Este un documentar de două ore şi jumătate a fost realizat pentru a sărbători 50 de ani de la apariţia trupei la emisiunea The Ed Sullivan Show, moment decisiv în istoria celor de la The Beatles.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Probabil il vor difuza de 1 Mai.
  • ion ion
    Da' cine-i smily asta? E vreun manelist? Dupa nume asa pare.
  • vlad vlad
    Multumesc de informatie. Sarbatori fericite !
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Ne-am interesat în legătură cu difuzarea concertului Smiley. Oficialii Acasa TV spun că a fost o schimbare de program și că acest concert va fi programat în curând, pe același post.
  • vlad vlad
    De concertul lui Smiley de pe Acasa programat luni 21 aprilie ce se mai stie ?
  • vlad vlad
    Acasa Tv nu va mai difuza concertul lui Smiley, care era programat luni 21 aprilie de la 22:30. Stiti ceva mai multe ?
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Ba da.In locul emisiunilor de duminica vor fi difuzate filme.Iar la VSFM si Schimb de mame vor fi editii speciale.
  • Gaetano Gaetano
    Mile, ai scris dupa dictare ??
  • vlad vlad
    Cine se mai uita la tv ?
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Prima TV nu a anuntat programe de Pasti
  • Florin Florin
    nici nu se vorbeste despre Prima Tv in articol.
  • mile mile
    tvr are cel mai bun program , urmeaza a 1 si prima

Trimite un comentariu

sus