Skip to main content

CNA a prelungit licenţa Realitatea FM Bucureşti

 
Realitatea FM
Realitatea FM

Realitatea FMConsiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de astăzi să prelungească licenţa postului Realitatea FM Bucureşti, deţinută de Realitatea Media.

Publicitate

Înainte de prelungirea licenţei pentru postul Realitatea FM Bucureşti, membrii Consiliului au purtat discuţii cu reprezentanţii Realitatea Media cu privire la starea de insolvenţă a societăţii.

Unii dintre membri CNA i-au întrebat pe Mura Frînculescu şi Andrei Ţaru (avocat) în ce stadiu se află planul de reorganizare al Realitatea Media.

Avocatul Andrei Ţaru a precizat, la solicitarea unor membri CNA, că există un plan de reorganizare în cazul Realitatea Media, care urmează să fie aprobat într-o şedinţă a adunării generale a creditorilor.

Mura Frînculescu, directorul executiv al Realitatea Media, a spus că nu înţelege de ce se poartă această discuţie în condiţiile în care CNA a aprobat o altă prelungire de licenţă, în urmă cu o lună de zile, când situaţia juridică a societăţii era identică.

Mura Frînculescu:

"Eu nu înţeleg această dezvoltare a discuţiei. Va reamintesc că luna trecută ne-aţi dat prelungire pentru Realitatea TV Cluj deşi ne aflam în aceaşi situatie. Astăzi pentru că nu avem motive editoriale şi de altă natură ca să prelungim licenţa intrăm în nişte discuţii."

Lorand Turoş, membru CNA:

"Eu nu sunt convins că această cerere de prelungire este în cadrul legal sau nu. Dacă nu îndeplineşte condiţiile impuse de lege nu are ce căuta pe ordinea de zi."

Radu Călin Cristea, membru CNA:

"E vorba de retransmisia unui program TV de către un radio. Nu avem o problemă cu post TV dar avem o problemă cu postul de radio care retransmite programul de pe TV. Dacă postul este OK, iar Realitatea FM nu face decât să ia programele de pe TV nu văd care este problema."

VOTUL CNA. Solicitarea de prelungire a licenţei postului Realitatea FM Bucureşti a primit nouă voturi “pentru” (Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Alexandru Jucan, Lorand Turoş, Viorel Vasile Buda, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) şi două “împotrivă” (Monica Gubernat şi Laura Georgescu).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • robert robert
    felicitari CNA. Din nou au fost respectate TOATE prevederile legii pe care voi mictionatzi cu succes.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    @Mego

    Din cauza unor lucrări la partea tehnică a site-ului Paginademedia.ro, este posibil să existe probleme de încărcare a paginii.

    Vom remedia situația cât se poate de repede.

    Ne cerem scuze.
  • mego mego
    Ce se intampla cu Site-ul de merge asa greu ???
  • CDR CDR
    Emma Zeicescu a intrat in prenatal ???

Trimite un comentariu

sus