Skip to main content

CNA vrea să scoată din nou la concurs licenţele Radio Guerrilla

 
guerrilla
guerrilla

guerrillaConsiliul Naţional al Audiovizualului va discuta în şedinţa de mâine reluarea concursului pentru licenţele deţinut până în toamna trecută de Radio Guerrilla.

Publicitate

Este vorba de o listă de 23 de licenţe locale.

Licenţe Radio Guerrilla, ce acopereau mai multe zone din România, au fost retrase pe 19 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivul? Membrii CNA au considerat că Realitatea Media vrea să le vândă, fapt interzis de lege. CNA a reclamat şi faptul că Realitatea Media a semnat, în august, un contract de dare în exploatare a licenţelor Radio Guerrilla către firma Expresiv (care are Gold FM), fără ca instituţia să fie înştiiţată.

Este pentru a doua oară când CNA scoate la concurs licenţele Radio Guerrilla. Data trecută, procedura a fost blocată de chestiuni juridice, iar membrii CNA au decis amânarea licitaţiei până la lămurirea acestor aspecte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Trece lebedele-n zare eu ma uit, ele dispare...
  • gabriel gabriel
    Corect, trustul a pierdut. Sunt foarte curios pana la urma de cine apartine Guerrilla. Dobrovolschi delcara la un moment dat ca numele de guerrilla apartine unei firme de prin cipru...cel putin asa imi amintesc.

    Am fost foarte impotriva CNA cand au ridicat licentele Guerrilla...dar acum cand trei instante au dat dreptate CNA-ului...ma gandesc ca cei din trustul de care apartine radioul si-au facut-o cu mana lor ....iar CNA-ul nu a ramas decat sa semneze ca primarul.
  • tikka tikka
    Ce Guerrilla ne trebuie cand exista zu si kiss si Kanal D?! Pam-pam
  • Zadkielix Zadkielix
    Stau si intreb si eu oarecum...retoric! Oare CNA-ul nu se scoate la licitatie, sau e prin incredintare directa a acestor mafioti? :D
  • nae nae
    Nu. Asta inseamna ca trustul a pierdut.
  • gabriel gabriel
    AAsta inseamna ca cei de la Guerrilla au pierdut in instanta toate actiunile impotriva CNA.

Trimite un comentariu

sus