Skip to main content

Consilierul lui Ponta, atac la Pro TV după difuzarea ştirii cu "Fă Doina": "e cool să lanseze manipulări mediatice"

 
Screen Shot 2014-04-25 at 12.21.23 PM
Screen Shot 2014-04-25 at 12.21.23 PM

Screen Shot 2014-04-25 at 12.21.23 PMDupă difuzarea ştirii cu "Fă Doina", Dan Sultanescu, consilierul lui Victor Ponta, acuză canalul Pro TV de "manipulări mediatice" la adresa premierului. Sultănescu spune că "atacul" la adresa lui Victor Ponta vine în contextul faptului că postul a fost "forţat" să plătească impozitele datorate statului.

Publicitate

"Asadar, la PRO continua cutremurele - oamenii continua sa isi dea demisia, pleaca, sunt dati afara... Dar, ca sa nu se vorbeasca despre asta, s-au gandit ei ca e mai cool sa lanseze manipulari mediatice (prietenii stiu de ce). Pana la urma, e nasol sa fiti fortati sa platiti impozite ca toti ceilalti, nu-i asa tovarasi?", a scris ieri Dan Sultanescu, pe pagina sa de Facebook.

Postarea pe Facebook vine după ce Pro TV a difuzat imaginile cu Victor Ponta care i se adresa ministrului Apelor cu apelativul "fă". Pro TV a surprins această adresare şi în subtitrarea dialogului dintre premier şi ministrul Doina Pană.

Despre acest subiect a scris iniţial HotNews.ro, după ce comentariul a fost semnalat de jurnalista Sorina Matei.

Plata impozitelor de care vorbeşte Sultanescu are legătură cu recenta respingere a unei ordonanţe de urgenţă, emisă în 1999 de guvernul Radu Vasile, prin care societăţile de media erau scutite de plata taxelor de reclamă şi publicitate, precum şi a majorărilor de întârziere aferente. Despre subiectul ordonanţei de urgenţă, care ar fi fost emisă cu dedicaţie pentru Pro TV, a scris pe larg Evenimentul zilei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mariana mariana
    PROtv nu minte, este televiziunea cea mai buna si corecta, plagiatorul mitoman asa sa exprimat la femeia aia din barca, este de mediatizat si ce a spus baba aia ca nu prea are ghef de inundatii ci mai degraba are pofta de voturi pe spinarea celor napastuiti de soarta, aceasta ciuma rosie rusofona pesedista ne-a nenorocit pe toti atit ei cit si primplagiatorul mincinos pompa victor voirel.
  • Vasile Vasile
    Legea era cu "toate societatile de media"... scutirea nu s-a aplicat doar pt pro tv...
  • Vasile Vasile
    Eu sunt convins ca nu Pro tv i-a "bagat" cuvintele in gura premierului. Asta a venit din cultura dumnealui, enervat probabil de alaturarea stimatei doamne, campaniei electorale pe barca.
  • jak77 jak77
    a mai uitat ceva sa spuna acel consilier : ca ProTV e lider de audienta si in ziua de azi desi le pleaca oameni si e lider de audienta de cativa ani buni , iar pt unii care mai carcotesc despre Strile ProTv sa se uite pe audiente ,pe premiile luate pe cate campanii a demarat si lea dus la capat Stiriile ProTv , iar daca unii politicienii mai mici sau mai mari ii mai scapa gura fara sa vrea... asta e sa isi asume responsabilitatea pt ce vorbesc in situatii de calamitate , in fata unor oameni loviti de inundatii , dc se uita de aceii sinistrati si se dezbate ce a zis Ponta ca daca era sa nu o fi zis tr acea Doamna sa apara a doua zi si sa spuna clar si concis ca ea nu a auzit acel termen de "Fa Doina" si sa fi aparut si Ponta si sa fii zis in LIVE ca nu sa adresat cu "Fa Doina ..." si clarifica situatia dar se incearca distragerea atentiei de la inundatii ...Lasati profesionistii din ProTv sa isi faca meseria , candva va placea cand erati favorizatii
  • dragos dragos
    Papagalul asta habar nu are ce forta are o televiziune gen ProTV. Astia uita cine l-a facut presedinte pe Constantinescu. Uitati-va la oamenii lui Felix ce au fost in stare sa faca cu PDL-istii. Daca asta e consilierul lui Ponta, nu pot decat sa ma bucur ca-l sfatuieste prost.
  • Andrei Andrei
    Am impresia ca tupeistii astia de la PSD isi doresc o vacanta, doar dus, la Targoviste si sa-i vezi plini de srapnel, cand o exploda mamaliga a doua oara.
  • Adi Adi
    singurii care au prinst sunetul au fost cei de la Pro. Ceilalti au preluat
  • Klipi Klipi
    Misto,
    PROTV, banii inapoi! N-ati stiut decat sa faceti propaganda pe bani!
  • Solange Solange
    Asa, manie proletara :)
  • Solange Solange
    E oarecum ca la pixelul albastru, pe care sunt convins ca l-ai observat la vremea lui. Spun oarecum pentru ca la respectivele inregistrari vedeai ceva si ti se spunea sa vezi altceva, iar acum auzi ceva si ti se spune sa auzi altceva.
  • alex alex
    Prima data am vazut la realitatea tv.FA se aude foarte clar la toate televiziunile din tara asta in afara de antene si RTV.Astea 2 posturi pontiste au schimbat FA in MA.Nu e o chestie tehnica greu de realizat.
  • dana dana
    nu vad legatura intre comportamentul ridicol al lui Ponta si plata impozitelor. Evident ca pro tv, la fel ca si celelalte trusturi, trebuie sa plateasca.
  • hh hh
    mai intami am vazut stirea parca la realitatea sau rtv nu sunt sigur am inteles mai intai MA dupa care am vazut stirea la protv cand se aude f calr cum spune FA nu MA
  • geo geo
    Iesirea premierul a fost semnalata de majoritatea televiziunilor, nu numai de Pro tv. Cum se poate ca Ponta si apropiatii lui sa nu auda pe inregistrare ce aud majoritatea romanilor...parca vad ca si CNAul va fi sesizat pe tema asta.

Trimite un comentariu

sus