Skip to main content

De ce a rămas Luca Niculescu doar duminica: „Mă concentrez mai mult pe interviuri şi ceva mai puţin pe dezbateri”

 
luca niculescu
luca niculescu

luca niculescu

Publicitate

Luca Niculescu a explicat pe pagina sa de Facebook motivul pentru care emisiunea sa, Imparţial, a rămas cu o singură ediţie pe săptămână. „Conducerea televiziunii mi-a propus să continuăm şi în noua grilă de programe cu o emisiune zilnică. Sunt însă într-o perioadă în care vreau să mă concentrez mai mult pe interviuri şi ceva mai puţin pe dezbateri. Ca urmare, am propus – şi mă bucur că a fost acceptată – o emisiune săptămânală de interviu”, a scris Luca Niculescu.

Jurnalistul va realiza emisiunea Imparţial doar duminica, din această săptămână. Emisiunea se va centra pe intreviu şi va fi difuzată începând cu ora 20.10.

Grila Digi 24 a trecut printr-o serie de schimbări odată cu lansarea grilei de primăvară, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Tronsonul ocupat până acum de Luca Niculescu este ocupat de către Adriana Muraru, care prezintă o sinteză a evenimentelor importante de peste zi, în cadrul unui Jurnal de ştiri.

Mesajul integral al lui Luca Niculescu, în continuare:

Anunt personal si profesional. Le multumesc tuturor celor care, in ultimele zile, m-au sunat, mi-au trimis mailuri sau mesaje pe FB ca sa ma intrebe despre motivele disparitiei emisiunii Impartial de la Digi24. In primul rand, "Impartial" nu a disparut. Doar ca va fi difuzat o singura data pe saptamana, duminica, de la ora 20 si 10.

Conducerea televiziunii mi-a propus sa continuam si in noua grila de programe cu o emisiune zilnica. Sunt insa intr-o perioada in care vreau sa ma concentrez mai mult pe interviuri si ceva mai putin pe dezbateri. Ca urmare, am propus – si ma bucur ca a fost acceptata – o emisiune saptamanala de interviu. Interviuri de substanta, sper . Vor fi oameni politici, de cultura, din economie, din societatea civila etc. Romani si nu numai, pe teme interne sau externe, in functie de evenimente si de invitat.

In plus, ma veti mai putea vedea in emisiunile Digi24 comentand actualitatea politica, cu precadere din sfera europeana si internationala. Cam asta e. Inca o data, le multumesc celor care m-au sunat si sper sa va uitati duminica, de la 20 si 10.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus