Skip to main content

Digi 24, cea mai citată sursă în presa scrisă. Paginademedia.ro, în topul site-urilor

 
Digi 24, cea mai citată sursă în presa scrisă. Paginademedia.ro, în topul site-urilor

ziare presa

Publicitate

Canalul Digi 24 a fost cea mai menţionată sursă în clasamentul general al citărilor în presa scrisă (care cuprinde televiziuni, radiouri şi site-uri), potrivit companiei de monitorizare mediaTrust. Topul este dominat de posturile de televiziune. La capitolul online, Paginademedia.ro se menţine între primele opt site-uri.

Detalii, în continuare:

Clasamentul general al citărilor în presa scrisă (care cuprinde televiziuni, radiouri şi site-uri) este condus de postul Digi 24. Televiziunea de ştiri a grupului RCS a avut în martie 54 de menţiuni, cu numai una în plus faţă de locul următor, postul Antena 3. Pe locul al treilea a fost tot o staţie de ştiri – România TV, cu 44 de citări în presa scrisă.

Locurile următoare au fost ocupate de Hotnews (41 de menţiuni), Pro TV (33), Realitatea TV (24), B1 TV şi Kanal D (cu câte19).

Cele mai citate surse media în presa scrisă în luna martie:

Citari surse media martie 2014 bun

Paginademedia.ro, între primele opt site-uri

La capitolul online, Paginademedia.ro se menţine între cele mai citate site-uri în presa scrisă. În luna martie, Paginademedia.ro între primele opt site-uri menţionate în print, potrivit monitorizării companiei mediaTrust.

Cel mai citat site în presa scrisă a fost, în luna martie, HotNews, cu 41 de menţiuni, urmat de rtv.net şi Sport.ro, cu 12 citări fiecare şi realitatea.net, cu 11 prezenţe. Paginademedia.ro a avut cinci citări, fiind după cancan, wowbiz şi ziare.com, la egalitate cu Adevărul.ro şi gandul.info.

În luna februarie, Paginademedia.ro a avut 22 de menţiuni în presa scrisă, fiind pe locul şase în clasament. Topul lunii februarie, aici.

Cele mai citate site-uri în presa scrisă, în luna martie:

Citari Paginademedia martie 2014 bun

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus