Skip to main content

DIN ARHIVĂ. Cum a interzis Giovanni Becali Evenimentul zilei la Rapid

 
evz_Giovani Becali_14 aprilie 2004
evz_Giovani Becali_14 aprilie 2004

evz_Giovani Becali_14 aprilie 2004

În urmă cu exact 10 ani, Giovanni Becali, pe atunci preşedinte la Rapid Bucureşti, interzicea prezenţa jurnaliştilor de la Evenimentul zilei la „manifestările organizate de clubul de fotbal”.

De ce? „Fostul impresar, ajuns stăpân la gruparea campioană în urmă cu patru luni, s-a arătat iritat de interviul acordat de patronul George Copos, care îl indică pe preşedinte care fiind principalul vinovat de haosul care domneşte în Giuleşti”.

Astfel, Giovanni le-a ordonat agenţilor de pază din „incinta bazei Pro Rapid”, să interzică accesul celor de la Evenimentul zilei. „Este decizia mea ca răspuns la articolele neadevărate pe care le-aţi scris despre mine. Puteţi să mă reclamaţi peste tot. Nu mă interesează. Cât voi fi preşedinte la Rapid, dumneavoastră nu mai aveţi dreptul să intraţi aici”, le-a răspuns Giovanni Becali jurnaliştilor Evz.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andreea Raducan Andreea Raducan
    Laurentiu Ciornei...Unul dintre cei mai valorosi jurnalisti sportivi din Romania, dar si un OM cu un caracter deosebit! Respect, pe viata, unui desavarsit profesionist!
  • anas anas
    Articolul este scris de Laurentiu Ciornei, un fost mare jurnalist de la evz. El este si cel care declansase ruptura dintre Becali si Copos, luandu-i patronului un spumos interviu.. Acum nu mai aflam astfel de articole in presa..tare pacate.
    Faci un lucru bun Petrisor..:)

Trimite un comentariu

sus