Skip to main content

Dumitru Dragomir, cercetat în libertate în cazul scandalului drepturilor TV din Liga 1

 
dumitru dragomir
dumitru dragomir

Sursa foto: Adevarul
Sursa foto: Adevarul

Publicitate

Dumitru Dragomir, fostul şef al Ligii Profesioniştilor de Fotbal, va fi cercetat în libertate, în timp ce oamenii de afaceri Mihai Corbu şi Radu Arhire au fost arestaţi preventiv, în dosarul privind vânzarea de către LPF a drepturilor TV din Liga I, scrie Mediafax.

Decizia a fost luată în această dimineaţă de Tribunalul Bucureşti.

Dragomir, Corbu şi Arhire au fost aduşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă în jurul orei 00.15, fiind audiaţi timp de peste cinci ore.

La ieşirea din tribunal, Dragomir a declarat:

"Am avut încredere în justiţia din România şi uite că s-a făcut dreptate. I am very strong (Sunt foarte puternic, n.r.)".

Decizia TB nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti (CAB).

CONTEXT. În cursul zilei de ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti i-au reţinut pe Dumitru Dragomir, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, evaziune fiscală şi spălare a banilor, şi pe oamenii de afaceri Mihai Corbu, pentru complicitate la delapidare, complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor, şi Alexandru Mădălin Radu Arhire, pentru complicitate la evaziune fiscală şi spălare a banilor.

Dumitru Dragomir i-ar fi determinat membrii LPF să aprobe plata unui comision de 12.102.648 de lei în favoarea unei firme administrate de Mihai Corbu şi Radu Arhire drept contravaloare a unor servicii de intermediere care nu au fost prestate, în scopul însuşirii sumei, potrivit procurorilor bucureşteni, mai notează Mediafax.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus