Skip to main content

Epic Show, în sfârşit pe TV. Emisiunea va fi difuzată din 7 aprilie pe Prima TV

 
Epic Show
Epic Show

Epic Show"Epic Show”, emisiunea de pamflet realizată de echipa “Cenzurat” (Look TV), intră în sfârşit pe TV, după ce timp de trei săptămâni a fost difuzată exclusiv pe online, pe site-ul adevarul.ro, în fiecare sâmbătă de la ora 22.30.

Publicitate

Emisiunea realizată de cei patru clujeni, Bogdan „Bob” Rădulescu, Tibi Codorean, Adrian Cucu şi Dragoş Stan, va avea premiera la postul Prima TV, luni, 7 aprilie, începând cu ora 20.30.

Iniţial, emisiunea Epic Show trebuia să fie lansată de Prima TV începând din 15 martie, dar managementul postului a considerat că programul are un conţinut prea dur pentru TV.

“Programul este un pic cam dur, din punct de vedere al limbajului. Dar este un show extraordinar de bun”, a declarat Cristian Burci, proprietarul Prima TV, pentru Paginademedia.ro, la momentul lansării online a emisiunii de pamflet.

Astfel că programul a fost difuzat timp de trei weekend-uri exclusiv online, (în fiecare sâmbătă de la ora 22.30), pe adevarul.ro.

Despre prima ediţie Epic Show, difuzată la Prima TV

Primul episod Epic Show, difuzat la Prima TV, va avea ca subiect principal succesul, potrivit unui comunicat de presă al postului de televiziune.

"Cei patru Epici vor arata cum poti avea succes chiar si atunci când eşti o formă de viaţă inferioară, care nu poate lega corect nici două cuvinte şi nu are niciun alt talent în afară de incapacitatea de a genera sentimentul ruşinii. Şi nu, aici nu e vorba despre asistentele lui Capatos, deşi descrierea anterioară li s-ar putea aplica cu succes. Vorbim de senzaţii ale internetului, care au ajuns să se bucure de o notorietate mai mare decât orice ministru al educaţiei", se mai arată în comunicatul Prima TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BLABLA Aurel BLABLA Aurel
    "Extraordinar de bun" Domnu' Burci ? Banii sunt mai importanti decat adevarul si decat limba romana. Baietii sunt caldicei, fie vorba intre noi. Extraordinarul este pentru alcineva, Domnu' Burci. Prima TV pare ca s-a impotmolit. Nu prea dovedeste.
  • pervita pervita
    Felicitari pentru initiativa de a difuza emisiunea la PrimaTV. Succes.
  • Nina Nina
    Fara umor!!! Slabi, foarte slabi!!
  • adrian adrian
    ca bine zici.
  • manole păr negru manole păr negru
    Mondenii ar merita o audiență mai bună ,măcar se străduiesc tare. Epic Show ar trebui să-și schimbe numele în Epic Fail Show, cât despre miticisme, pe Adevărul Live vorbeau deja ca la ușa cortului, deci nu mai au la ce să se convertească.Mai bine ar face o trupă de beep-uri la Românii n-au umor.
  • eMic eMic
    Ce rost are? Deja ne-am lamurit.
  • lara lara
    Sper sa nu impartaseasca soarta/ audienta Mondenilor, pentru ca doi dintre ei chiar au talent.Si mai sper sa nu se perverteasca TOTAL la miticisme si alte superficialitati a la Bucur Obor...
  • mihai mihai
    Era prea dura pt ora 22:30 si au dedis sa o difuzeze la 20:30 ? cool ! Adevarul e dincolo de noi :-))) si de ei ,normal. Doar Burci il stie ! Sau Pazkany ? Epic ! Bineti ati revenit pe sticla !

Trimite un comentariu

sus