Skip to main content

Eurosport lansează un concurs de comentariu TV

 
logo-eurosport-hd
logo-eurosport-hd

logo-eurosport-hd

Publicitate

Eurosport lansează un concurs online la nivel internaţional pentru a sărbători 25 de ani de la primele transmisiuni în direct.

În functie de perfomanţele obţinute la comentarea fragmentelor video din tenis, ciclism şi sporturi cu motor, juriul - alcătuit din experţi Eurosport - va decide câştigătorii.

Premiul: o excursie VIP la Turul Franţei, la etapa de Campionat Mondial de Turisme de la Spa Francorchamps (WTCC) sau la US Open.

Fanii pot participa parcurgând câţiva paşi:

Aleg un fragment video pe care le-ar plăcea să îl comenteze. Sportul ales determină premiul (sporturi cu motor: bilete VIP la o cursă WTCC, ciclism: bilete VIP la Turul Franţei, tenis: bilete VIP la US Open).

Următorii paşi: înregistrează comentariul, îl ascultă să vadă dacă le place propria evoluţie şi apoi trimit cea mai bună variantă. Pentru a obţine cele mai multe ‘like-uri’ din partea altor fani şi pentru a fi selecţionat de juriul Eurosport, participantul îşi poate distribui comentariul pe diverse platforme de socializare online.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Premier Meague , distrusa in Romania d.p.d.v. al unor comentatori execrabili, ca Ioan Viorel si acest groaznic Bogdan Nevel, precum si Bundesliga, loc de adunare, de facut caterinca intre Cristi Petre, Terzian si Gradinescu... O jena totala, la 50 de ani distanta de comentariile profesioniste ale... vecinilor maghiari, polonezi sau cehi ; ca n-am zis nimic de Sky Sports sau Canal Plus...
  • Petru Petru
    Si cum participi? Unde te inscrii, unde trimiti, blabla. :)) N-am gasit nicaieri :D

Trimite un comentariu

sus