Skip to main content

EXCLUSIV. Cătălin Striblea şi Liliana Ruse, ofertă de la TVR

 
catalin_striblea_62049300
catalin_striblea_62049300

catalin_striblea_62049300

Publicitate

Jurnaliştii Cătălin Striblea şi Liliana Ruse, realizatorii emisiunii Ultima oră, de la postul România TV, au primit o ofertă pentru a realiza o emisiune la postul public de televiziune.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cei doi au avut o serie de discuţii cu conducerea TVR, dar nu au luat încă o decizie.

Conform aceloraşi surse, proiectul propus este o emisiune care ar urma să intre în grila principalului canal al televiziunii publice începând din această toamnă.

Contactat de Paginademedia.ro, Cătălin Striblea nu a comentat informaţiile.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Milici Vladimir Milici Vladimir
    Cum face TVR de-i vrea pe propagandişti , plictisitori şi magneţi de non-audienţă , pe banii noştri ?
  • mariana mariana
    doi latrai vin la tvr, cea mai proasta televiziune ocupata de toti latraii plagiatorului mincinos viorel pompa, nu ma uit la tvr de ani de zile pentru mine este inexistent acest post la fel ca si haznaua3 a securistului felix.
  • GEO DE LA SLOBOZIA GEO DE LA SLOBOZIA
    TVR PARCURGE CEL MAI JALNIC DRUM DIN VIATA SA CU ACEST NEBARBIERIT STELIAN tANASE. Omul acesta nu e prost, este un intelectual, dar nu are niciun fel de habar de televiziune. Tot ce a facut el pana acum prin TV au fost numai prostii - cu Dinescu si cu altii. Acum nu are niciun proiect serios, numai fleacuri. Vai de mama noastra si de televiziunea noastra națio9nala. Tanase acesta este unul dintre marile esecuri ale lui Ponta. Ar trebui sa-si ia seama si sa plece.
  • Cătălin Striblea şi Liliana Ruse de la România TV – ofertă
    […] TV, Catalin Striblea si Liliana Ruse, au primit o oferta sa realizeze o emisiune la TVR, scrie Paginademedia.ro. Aceasta precizeaza ca cei doi au avut deja discutii cu sefii Televiziunii publice, dar nu au luat […]
  • livia pila livia pila
    Cine le face oferta? Stelian Tanase? Pai asta nu intelege ca e pe faras? Nu intelege jocul din Parlamentul ce nu se reuneste si nu il definitiveaza? Nu intelege ca e cazul sa isi adune catrafusele, sa o ia pe Miruna Munteanu, sa il ia pe George Orbean cu Timea cu tot si ....VALEA! Striblea si Ruse! Stati linistiti pe locurile voastre!
  • Radu Radu
    Astia nu pot fi numiti jurnalisti. Pacat de Catalin Striblea,un tip destept care promitea dar, care a dovedit lipsa de caracter si verticalitate. Cred ca problema se pune doar pa capitolul salariu, in rest, se pupa acelasi fund la ambele televiziuni.
  • gicu gicu
    Ataaaaaaat! Hai USELEU, dreptate pana la capat :))))))))))))))))))) Ba ce isi mai bat astia joc de prostime de vro 4 ani...

Trimite un comentariu

sus