Skip to main content

Florin Călinescu şi Loredana Groza, invitaţii Mondenilor la Prima TV

 
Mondenii
Mondenii

MondeniiFlorin Călinescu şi Loredana Groza sunt invitaţi în ediţia de mâine a emisiunii "Mondenii", difuzată de Prima TV începând cu ora 20.30.

Publicitate

Loredana va juca rolul de instructor de fitness şi pe cel al soţiei lui Dan Negru, într-o parodie a emisiunii “Vrei să fii milionar”, iar la finalul emisiunii va cânta împreună cu Mondenii piesa “Lumea ta”, potrivit unui comunicat de presă al Prima TV.

Florin Călinescu va interpreta rolul Naşul cel Mare, la care cei cinci Mondeni vor veni să ceară câteva sfaturi pentru succesul în televiziune. De asemenea, acesta va mai juca într-un scheci care, însă, rămâne o surpriză.

Show-ul Mondenii a debutat la sfârşitul lunii martie, într-o nouă variantă, live, fiind produs de Andrei Boncea.

Prima ediţie a înregistrat audienţe slabe, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Show-ul a fost urmărit de 275.000 de persoane din întreaga ţară, dintre care 139.000 erau din mediul urban.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Daca erau la ProTV ar fi avut audiente mult mai mari . Cred ca e singura emisiune de la Prima care are decor si filmari din zilele noastre . Dovada ca au nevoie de producatori noi. Ar fi fost bine ca baietii de la Cenzurat sa fie produsi tot de Boncea ... Ca Huidu ii tine in debara (asa cum ei au glumit ) si transforma emisiunea in Cronica 2 plina de scenete cu un decor saracacios in stilul VHS ul anilor 80 .
  • nemesis nemesis
    V-am zis, s-o scoată din echipă pe nasoala aia de Grămoşteanu, care ne sperie copiii, şi audienţele Mondenilor vor creşte subit.

Trimite un comentariu

sus