Skip to main content

Horia Brenciu, vedeta programelor de Paşti de la Antena 1

 
Horia Brenciu
Horia Brenciu

Horia BrenciuHoria Brenciu, cel mai nou membru al juriului de la "Te cunosc de undeva!", va fi vedeta programului de Sărbători al Antenei 1 atât în Sâmbăta Mare, cât şi în ziua de Paşte.

Publicitate

În Sâmbăta Mare, Horia Brenciu va fi "victima" unei farse puse la cale de colegii săi din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva!" (Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits), alături de prezentatorii Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, scrie Tvmania.

Cei cinci se vor retrage în public, lăsându-l pe Brenciu să fie jurat şi amfitrion. Pentru a-i convinge pe aceştia să se întoarcă la locurile lor, Brenciu va trebui să execute câte o poruncă din partea fiecăruia. Antena 1 difuzează emisiunea "Te cunosc de undeva", sâmbătă, de la ora 20.30.

În ziua de Paşte, Brenciu va apărea din nou la Antena 1 în înregistrarea concertului susţinut de acesta la Romexpo, la finalul lunii martie, mai notează TVmania.

Spectacolul va fi difuzat duminică, începând cu ora 23.00.

Reamintim că Horia Brenciu s-a alăturat postului Antena 1 în luna martie, după trei ani de Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Nu inteleg de ce unii au impresia ca exista mai mari ai acestei natii care sa nu fi fost securist sau macar pui de de securist.
  • cristina cristina
    Mai are bani varanul sa va plateasca ? :)) Nu am sa inteleg pupincurismul romanilor fata de trustul unui securist notoriu . Sa te vizi pentru cativa banuti - prostitutie morala !
  • valentina valentina
    audienta va fi pe masura, Brenciu e cel mai bun!
  • cristi cristi
    Nu urmaresc emisiunile trustului Impact.Pacat de Brenciu! L-am apreciat,dar acum il las pe Felix sa-l aprecieze!

Trimite un comentariu

sus