Skip to main content

MASH, Seinfeld, Friends şi Familia Bundy, în aceeaşi zi la Pro Cinema. Care este ocazia

 
Seinfeld
Seinfeld

Seinfeld Pro Cinema sărbătoreşte, pe 19 aprilie, un deceniu de existenţă cu episoade din “Familia Bundy”,” Doi bărbaţi şi jumătate”, “MASH”,  “Seinfeld”, "Friends"  (“Prietenii tăi”) şi un episod special din serialul românesc “La Bloc”.

Publicitate

Pro Cinema marchează împlinirea celor zece ani şi prin difuzarea unor episoade din serialele de acţiune "Jurnalele vampirilor” şi “Prison Break”.

Pentru seara de 19 aprilie, Cristian Tudor Popescu propune telespectatorilor CineTePrinde un film de acţiune de doua ori nominalizat la premiul Oscar – “Marele maestru” - difuzat de Pro Cinema în premiera, de la ora 22:00.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, programul special al Pro Cinema la un deceniu de la lansare:

  • Televiziunea de filme a grupului Pro va difuza, pe 19 aprilie, de la 13.45, episodul special "La Bloc după 10 ani", care îi reuneşte pe Americanu si Bela, Nelu Curca si Costel, Mimi, Nea Popa si Roxana.

DESPRE "LA BLOC DUPĂ 10 ANI". Realizat la mai bine de un deceniu de cand s-a strigat pentru prima data “motor”, “La Bloc dupa 10 ani” este un episod special, care-i surprinde pe eroi în Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coada), Costel (Dragos Mostenescu) şi Lili (Mariana Danescu) se vor prezenta ca fiind milionari români fugiţi de criză din ţară, pentru a se adaposti  în splendoarea unui castel de milioane de euro.

  • Familia Bundy”- va fi prezentă de la 14:45 la Pro Cinema în două episoade ale unuia dintre cele mai longevive şi îndrăgite seriale americane.
  • Doi bărbaţi şi jumătate”, care vor fi prezenţi la Pro Cinema începând cu ora 15:45. Fanii lui Charlie Sheen, care a devenit cel mai bine platit actor dintr-un serial (ajungand la 1 milion de dolari pentru un singur episod) , poate fi vazut in rolul lui Charlie Harper în două episoade din sezonul opt al serialului difuzat de Pro Cinema.
  • Pro Cinema va difuza în ziua în care împlineşte zece ani nu doar seriale clasice de comedie, ci şi celebrul film de lungmetraj "Filantropica", peliculă regizată de Nae Caranfil. Filmul care îl are ca protagonist pe Gheorghe Dinică, în rolul lui Pepe, textierul oficial al cerşetorimii bucureştene, va fi difuzat de Pro Cinema începând cu ora 17.00.
  • MASH” şi “Seinfeld” sunt prezenti la Pro Cinema de la orele 19:00 si 20:00.
  • De la ora 21:00, Pro Cinema va difuza serialul Friends (“Prietenii tai”).
  • Cristian Tudor Popescu propune telespectatorilor Pro Cinema un filmul de actiune “Marele maestru” - difuzat de Pro Cinema in premiera, de la ora 22:00.
  • De la ora 01:00, “Jurnalele vampirilor” (“Vampire Diaries”) şi “Prison Break”, de la ora 02:00.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristina Cristina
    Ei nici chiar asa @Anonim, o fi..., de acord cu tine, una din cele mai bune televiziuni comerciale, dar traditia si CALITATEA a ceea ce ar trebui sa comunice, sau sa "transmita" populatiei o institutie media, rolul ei in educatia si informarea privitorului o detine...de departe televiziunea nationala.
  • Anonim Anonim
    pai mai @Anonim - filmele artistice comedie clasice ( vechi ) si serialele comedie = tie ti se par gunoaie televizate eu cred ca tu nu sti cei bun , si cele cu adevarat gunoaiele televizate sunt urmatoarele posturi tv Romanesti ele sunt Antena 1 , 2 , 3 ,4 , B 1 tv , Kanal D , TVR 1 , 2 , 3 , News , + manele , etc .
  • @Anonim @Anonim
    In privinta Pro Tv-ului... Tu glumesti nu? Bravo poti sa-i spui cel mult Pro Cinema-ului care se dezice in mod indirect (prin ceea ce transmite) de gunoaiele televizate de la ProSteve.
  • mile mile
    arta e cu totul altceva
  • Anonim Anonim
    PRO TV si PRO CINEMA sunt cele mai tari posturi tv Romanesti = BRAVO , asa sa ramaneti vesnic nici un post tv Ro nu va va intrece nici odata ( aveti cele mai bune filme artistice , seriale , etc pe amandoua posturi tv - pro tv + pro cinema ) .

Trimite un comentariu

sus