Skip to main content

Pro TV notifică din nou posturile de ştiri pentru "afirmaţiile false" privind implicarea sa într-un caz de evaziune fiscală

 
protv
protv

protvPro TV a notificat din nou televiziunile de ştiri care au difuzat ieri informaţii eronate privind posibila implicare a sa într-un caz de evaziune fiscală.

Publicitate

Societatea PRO TV S.A le solicită posturilor de ştiri să "înceteze comunicarea în orice mod a afirmaţiilor false privind faptul că PRO TV ar fi obiectul unei investigaţii a parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti".

Pro TV atrage atenţia că "în cazul în care comunicarea oricăror informaţii false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-şi apăra drepturile".

Comunicatul Pro TV SA vine în contextul în care posturile TV de ştiri au relatat, ieri, pe larg despre posibile percheziţii ale Parchetulului la sediul Pro TV şi la domiciliul lui Adrian Sârbu, date dezminţite atât de Parchet, cât şi de fostul şef al companiei.

Posturile de ştiri au pornit de la un comunicat al Parchetului, care anunţa, fără a da detalii, perchezitii la mai multe firme din Bucureşti şi din Ilfov, la companii şi persoane legate de media.

Comunicatul integral al Pro TV, în continuare:

PRO TV SA a notificat astazi televiziunile care au difuzat in cursul zilei de 1 Aprilie 2014 informatii care incalca drepturile si interesele PRO TV, solicitind acestora sa inceteze comunicarea in orice mod a afirmatiilor false privind faptul ca PRO TV ar fi obiectul unei investigatii a parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Reamintim ca PRO TV nu face obiectul investigatiei demarate de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti, iar la sediul sau din Pache Protopopescu nu a avut loc nicio perchezitie. De altfel, Parchetul a si confirmat acest lucru printr-un comunicat de presa.
PRO TV isi rezerva dreptul de a face demersurile pe care le considera necesare pentru recuperarea prejudiciilor actuale si atrage atentia ca in cazul in care comunicarea oricaror informatii false va continua va utiliza toate mijloacele legale pentru a-si apara drepturile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus