Skip to main content

Pro TV nu va mai face Vocea României cu copii, ci actualul format

 
Vocea Romaniei logo
Vocea Romaniei logo

Vocea Romaniei logo

Publicitate

După ce la începutul anului anunţase că va realiza Vocea României cu copii, Pro TV a luat o altă decizie: va face în această toamnă formatul pe care l-a difuzat şi până acum.

Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informaţia, şi au declarat că vor da detalii legate de viitorul juriu (din care va lipsi Horia Brenciu, plecat la Antene) în perioada următoare

La începutul anului, Pro TV anunţa lansarea, în toamnă, a variantei cu copii Vocea României, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Anunţul oficial al Pro TV, de la începutul anului:

"Dupa trei sezoane in care a scos la lumina cele mai bune voci din tara, “Vocea Romaniei” , show-ul difuzat de ProTV, revine in aceasta toamna cu o varianta pentru copii.

Concurentii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi de aceasta data cei mici.

Criteriile de selectie si regulile concursului vor fi aceleasi, singurul lucru care se schimba fiind varsta participantilor. Nivelul competitiei ramane la fel de ridicat, antrenorii fiind gata sa gaseasca cele mai bune voci din randul copiilor si sa le faca celebre."

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magazinuldebancnote magazinuldebancnote
    Te uiti prea mult la tv, indiferent de post, pentru ca nu (mai) stii sa scrii. Ai cel putin 15 greseli in text. Mai pune mana si pe o carte de citit.
  • Adina Adina
    Like
  • Adina Adina
    Pentru ca nu faci rating cu "cineva de la academia de muzica", ci iti trebuie o vedeta care sa atraga.
  • Cătălin Cătălin
    Ștefanica... Am făcut greșeală sa citesc comentariul tău de dimineață... Mare greșeală.... Creierul meu a vrut sa se arunce de la balcon, cu greu l-am convins sa nu o facă. I-am promis ca nu îl voi mai face părtaș la batjocorirea limbii române... Te rog ceva. Nu mai folosi tastatura, arunc-o, ii faci un bine, noua la fel. Iar tu nu te mai faci atât de ras. Mulțumesc de înțelegere.
    P. S. Parca se închidea ProTV - ul... Nu e mai închide? :)
  • mad79 mad79
    poate o pun pe Alexandra Stan sau Inna :)
  • ștefan ștefan
    Osă îl aducă pe afomul de Muneer că tot îl lăuda Loredana că are voce dar el falsa dela o poștă. Cunoscători știu ce spun.
  • Mihai Mihai
    Vorbesti pe google translate din lituaniana ? :))) amice, stiu ca e mai greu sa inveti decat sa te uiti la tv ,dar daca vrei sa spui ceva altora pe un site si nu prietenului tau de scoala primara e bine sa revii cand esti pregatit ;)
  • cinique cinique
    cotabita a semnat cu kanal d, tot pt un talent show muzical, dar cu copii.
  • Smiley_tgv Smiley_tgv
    Cotabiță e la Kids Sing (Kanal D), alături de Antonia și Willmark.
  • chira mihai chira mihai
    cat de tare ar fi ca dupa toate reducerile din protv apoi sa creasca profitul al vor ur mai tare pe sarbu cei de la cme iar daca lituanianlui ai ies toti al vor lauda uitativa la rezultatele financiare din trimetru trecut cehia are venituri mai mici dar profit mai bun
    in schimb romania auduce 209 milione euro profit 6 milioane cat despre vocea cu copii uitativa ca a scazut
  • marinela marinela
    hai serios ca nu au prezentatori si mai ales jurati. il aduc pe mihai petre si sotia, plus copil. poate chiar vreun var de-al doilea, talentat.

    acum serios vorbind, in tara asta sunt atitia cintareti talentati care inteleg si o nota inafara de aia atit de cunoscuti. de ce sa nu aduci pe cineva de la academia de muzica par exampl. de ce sa nu gasim un prezentator serios un pic alb in cap. nu gasim? ha! dar niste producatori care cauta profesionalism si competenta gasim? niste bani dati unor oameni care muncesc din plin gasim? mai gindim si noi liber un pic?
  • koko koko
    Cotabita va fi jurat.
    Si daca se confirma acest zvon, cred ca e o alegere buna, chiar foarte buna, fiindca se stie ca e un profesionist al muzicii!
  • PRO TV-ul s-a razgandit! Ce anunt a facut despre Vocea Romaniei!
    […] s-ar fi transformat intr-o competitie pentru micutii talentati.Informatia a fost confirmata pentru Pagina de Media. In curand, vom afla si cine va fi juratul care il va inlocui pe Horia Brenciu, trecut de curand in […]
  • vlad vlad
    Showurile de talent cu copii sunt tampite. E mai buna Vocea Romaniei asa cum a fost pana acum. Stim oficial ca Brenciu si Segall nu vor mai fi la Pro. Sa vedem ce vedete vor fi in loc.
  • Alex Sipos Alex Sipos
    Producatori au deja ca doar adjunctii au fost promovati . Prezentator au , Bartos , din jurati au 3 din 4 . Poate va veni Stefan Banica jr sau Dan Bittman . Posibil Andra in locul Loredanei . Deci , vorbesti pe langa .

Trimite un comentariu

sus