Skip to main content

Pro TV nu va mai face Vocea României cu copii, ci actualul format

 
Vocea Romaniei logo
Vocea Romaniei logo

Vocea Romaniei logo

Publicitate

După ce la începutul anului anunţase că va realiza Vocea României cu copii, Pro TV a luat o altă decizie: va face în această toamnă formatul pe care l-a difuzat şi până acum.

Contactaţi de paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat informaţia, şi au declarat că vor da detalii legate de viitorul juriu (din care va lipsi Horia Brenciu, plecat la Antene) în perioada următoare

La începutul anului, Pro TV anunţa lansarea, în toamnă, a variantei cu copii Vocea României, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Anunţul oficial al Pro TV, de la începutul anului:

"Dupa trei sezoane in care a scos la lumina cele mai bune voci din tara, “Vocea Romaniei” , show-ul difuzat de ProTV, revine in aceasta toamna cu o varianta pentru copii.

Concurentii celui de-al patrulea sezon al emisiunii vor fi de aceasta data cei mici.

Criteriile de selectie si regulile concursului vor fi aceleasi, singurul lucru care se schimba fiind varsta participantilor. Nivelul competitiei ramane la fel de ridicat, antrenorii fiind gata sa gaseasca cele mai bune voci din randul copiilor si sa le faca celebre."

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    Ii cheama pe cei de la Masterchef sau pe mustaciosul dansator si nevasta-sa care se incadreaza in bugetul lituanianului...intr-o tara cu spirit latin sa te gandesti la grile cu buget redus tip RTL nu mi se pare o idee fericita, dar poate reuseste imposibilul si ii face fericiti pe americani!
  • Mihai Mihai
    Au un brand ;) Producatori si prezentatori se mai gasesc
  • alexx alexx
    Lasa, ca ramane Expertul de pe Pagina de Media sa le ridice osanale in continuare... Probabil ca o sa laude sigla din colt si sunetul de NO SIGNAL...
  • Zebra Zebra
    Producatori nu mai au, prezentatori nu, jurati NU. Ce rating mai poate face o emisiune din care lipsesc aproape toate ingredientele care au consacrat-o ?
  • Vocea României revine din toamnă la Pro TV | ActiveNews
    […] După ce la începutul anului Pro TV anunţase că va realiza Vocea României cu copii, postul deţinut de CME a revenit asupra deciziei: va difuza în această toamnă formatul de până acum, anunţă Pagina de Media. […]

Trimite un comentariu

sus