Skip to main content

Stephen Colbert va prezenta "Late Show" în locul lui David Letterman, din 2015

 
Stephen Colbert
Stephen Colbert

Foto: cnn.com
Foto: cnn.com

Publicitate

Stephen Colbert, prezentatorul emisiunii de satiră "The Colbert Report", va prezenta talk show-ul de televiziune "Late Show" după retragerea din activitate a lui David Letterman, scrie Mediafax, care citează un anunţ al postului CBS.

Reamintim că David Letterman a anunţat la începutul lunii aprilie că se va retrage din activitate în 2015, după peste 20 de ani în fruntea talk show-ului "Late Show", unul dintre cele mai de succes din Statele Unite.

"Moştenirea lăsată de David Letterman şi realizările sale sunt o sursă formidabilă de mândrie pentru noi toţi şi anunţul de astăzi dovedeşte angajamentul nostru de perpetuare a ceea ce el a creat pentru CBS", a declarat Leslie Moonves, CEO al postului CBS.

Emisiunea "The Colbert Report", difuzată din 2005 de postul Comedy Central şi premiată cu două trofee Emmy, este un program de satiră, cu subiecte majoritar politice, care se bucură de mare succes în rândul publicului.

Stephen Colbert a devenit mai întâi cunoscut în calitate de colaborator în emisiunea "Daily Show" prezentată de Jon Stewart, un alt nume mare din televiziunea americană, pentru care a lucrat opt ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    grea misie sa-l inlocuiesti pe letterman, as zice ca imposibila! mereu va fi comparat si daca nu da pe afara de umor si inteligenta va fi neplacut pentru el.

Trimite un comentariu

sus