Skip to main content

Suleyman zguduie seara de joi. Serialul a fost pe primul loc. Ce a făcut sultanul la bătaie cu Las Fierbinţi şi cu Next Star

 
Suleyman zguduie seara de joi. Serialul a fost pe primul loc. Ce a făcut sultanul la bătaie cu Las Fierbinţi şi cu Next Star

Suleyman

Publicitate

Serialul Suleyman Magnificul a dat peste cap clasamentele de audienţă joi seara, după ce postul turcesc l-a aruncat la bătaie cu producţiile Las Fierbinţi (de pe Pro TV) şi Next Star (de pe Antena 1).

Aseară, la a treia difuzare joia, Suleyman Magnificul a fost pe primul loc pe intervalul serialului, la nivel naţional şi la oraşe. Nu şi pe publicul comercial.

Clasamentele au fost diferite însă în funcţie de intervalele de intersecţie cu Next Star, Las Fierbinţi şi O săptămână nebună.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

Ce se întâmplă joi seara? Suleyman începe la 20.00 şi se termină la 22.15. Se intersectează pe tot intervalul cu NextStar (emisiune care se întinde toată seara la Antena1), cu serialul Las Fierbinţi şi cu o parte din O săptămână nebună.

Clasamentele pe intervalele de intersecţie îşi schimbă, pe rând, liderii. Un meci cu dese schimbări de situaţie, după cum urmează:

Pe intervalul lui Suleyman Magnificul:

- după media pe intervalul serialului de pe Kanal D (20.00-22.15), Suleyman Magnificul a fost pe primul loc în audienţe atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe. Pe segmentul commercial, Suleyman are încă mult de recuperat: a fost pe poziţia a treia.

Pe intervalul de intersecţie Suleyman – Las Fierbinţi:

- serialul Las Fierbinţi s-a intersectat pe toată durata cu Suleyman. Pro TV a fost pe primul loc la nivel naţional, dar s-a clasat pe a doua poziţie, după sultan, la oraşe. Şi pe segmentul comercial, Las Fierbinţi a fost pe prima poziţie. Pe targetul comercial, Suleyman s-a menţinut pe locul trei (poziţie pe care a ocupat-o toată seara, indifferent de interval)

Pe intervalul Suleyman – O săptămână nebună:

- Cu serialul O săptămână nebună, Pro TV a cunoscut poziţia a treia în clasamentul de audienţă. Serialul de pe Pro TV a fost depăşit şi de Antena 1 (prima poziţie, cu Next Star) şi de Kanal D, cu Suleyman. Pe targetul comercial, Next Star a fost peste serialul de pe Pro TV.

Pe intervalul Suleyman – Next Star:

- Next Star s-a intersectat cu Suleyman aproape două ore (20.30-22.15). Pe intervalul de bătaie, Suleyman a învins emisiunea cu copii prezentată de Dan Negru la oraşe şi la nivel naţional (la mică diferenţă). După media pe toată emisiunea, NextStar a fost pe primul loc, graţie diferenţei mari în faţa serialului O săptămână nebună

Audienţa posturilor TV pe intervalul lui Suleyman Magnificul (20.00-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman

Audienţa posturilor TV pe intervalul de intersecţie Suleyman – Las Fierbinţi (20.30-21.30). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - Las Fierbinti

Audienţa posturilor TV pe intervalul de intersecţie Suleyman – O săptămână nebună (21.30-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - O saptamana nebuna

Audienţa posturilor TV pe intervalul de intersecţie Suleyman – Next Star (20.30-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - Next Star

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vlad vlad
    srcul a luat bataie de la pro. nici antena 1 nu a dat nici un comentariu, semn ca a luat bataie.
  • geo geo
    nu e titlu de tabloid...e cruda realitate, ptr ca pro tvul era abonat la locul 1, atunci cind A1 nu dadea vreo "lovitura"...insa am impresia ca nici showurile cu copii nu ma merg la A1, cum nu mai merg nici blondele...mare eroare a managementului A 1 sa scoata o emisiune relativ ieftina care scotea audienta de virf si sa introduca Divertisul, care ia bataie in fiecare miercuri seara de la Pro tv.
  • andy andy
    audienta src cu filmul din paris cu dragoste o postati?
  • parerea mea parerea mea
    Titlul este complet gresit, a la"Libertatea", ca sa parafrazez un antecomentator. Dar este de aplaudat cuprinsul, care ne lamureste cum sta treaba cu audientele.
    Am insa un mare semn de intrebare in privinta audientelor nationale in intervalul21:30:22:15, la primele 3. Astfel, in timp ce audienta pe urban este aproape similara fata de intervalul precedent, pe national apar brusc,in plus, vreo 400mii spectatori, toti pe A1.Presupunand ca toata pierderea de 500mii a pro se duce catre kanal d(+230 mii)si a1(+270mii), greu de explicat sociologic de unde au aparut inca +30% (cca 400 mii)la a1, si asta numai in mediul rural.
  • vlad vlad
    Antena 1 ia bataie la greu. Toni Grecu de asemenea a luat bataie de la Pro. Antena se prabuseste pe zi ce trece.
  • Dana Dana
    Ati inceput sa dati tiltluri exact ca in tabloide!!!
    Pacat, Petrisor! Pacat!
    Stiti bine ca a fost pe locul 3...
    Ce naiba e cu voi? Erati seriosi.
    Uitati ca va citesc doar oamenii din media...care cat de curand nu o vor mai face.
    Ati preluat politica editoriala de la Cancan...
  • geo geo
    Ce bine au facut turcii ca au schimbat-o la momentul respectiv pe Hatice Soysev Kolat...care a lasat televiziunea undeva sub locul 5...

Trimite un comentariu

sus