Skip to main content

SURSE. Mona Segall, de la Pro TV la Intact cu toată echipa

 
mona segall_libertatea
mona segall_libertatea

mona segall_libertatea
Foto: Libertatea

Publicitate

Unde se va duce Mona Segall, fosta şefă a producţiilor din Pro TV? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ea nu pleacă de la Pro TV singură, ci împreună cu toată echipa de producţie pe care o coordona.

Potrivit unor surse apropiate echipei de producţie coordonată de Mona Segall, ea va pleca la grupul Intact. Conform aceloraşi surse, Mona Segall va merge la Antene împreună cu echipa de producţie cu care lucra în Pro TV, care numără aproximativ 20 de persoane.

La ora redactării ştirii Mona Segall nu a putut fi contactată.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

- In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat este este şi "Liceenii".

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului "Lumini şi umbre".

- De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro şi pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producţie înfiinţată şi condusă de ea din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Ştii şi căştigi", „Roata norocului”, „Preţul corect”, „Rişti şi câştigi”, „Te uiţi şi câştigi", „Ecuaţia Pro”, „Ministerul comediei", "Vara ispitelor", „Alege A.S.I.A".

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României şi Românii au talent.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mishu mishu
    stati relax ca brand-ul protv i-a facut pe toti astia oameni...nu invers. Toti fac audiente si sunt tari cat lucreaza la protv, cand se duc oriunde altundeva sunt simple epave fara nici o valoare. Luati la rand pe toti care au plecat si vedeti cum le-a mers in viata after pro.
  • Solange Solange
    Daaaa, o sa mi se umple de lacrimi... ochii desigur
  • Solange Solange
    :))))
  • Solange Solange
    FAc audienta in Germania... aici ar merge mai repede ceva gen Rai 1. Glamour si tiganie intr-o perfecta combinatie menita sa oglindeasca imaginea telespectatorului... cam ce facea Segal asta pe Pro.
  • george george
    pana i se termina contracut cu protv omul asta face in asa fel sa ii scada valoarea si dupa care cme si time warner il va vinde pt ca vor spune ca nu le merge
  • Robu Williams Robu Williams
    Aia nu era echipa de productie. Erau trepadusii care-i carau geanta si catelusul. Cica in locul Monei Segal vine Steven Segal!
  • eu eu
    da, mai am si alte intrebari!!!Cand cumperi pro-ul?sau astepti sa pice iremediabil si atunci il ridici !?dar cu ce oameni il mai ridici?sau asta e strategia?ii faci sa plece si pe urma in reangajezi?proasta strategie. De cand a plecat Sorin Enache, sau tipa care era pe vremuri la achizitii programe, Veronica nu s-a mai auzit nimic de ai. Asa ca ia atitudine . Toti cei care au plecat din pro au ajuns no name. Petrisor Obae, arata-i toate mesajele astea lui Sarbu , ca doar il cunosti. Asteptam si parerea lui la tot ceea ce se intampla in pro
  • Agentia de Presa Mondena | Dupa Adrian Sarbu, si Mona Segall a p
    […] paginademedia.ro, Mona Segall nu pleaca singura, ci insotita de intreaga sa echipa de productie. Se pare ca celebra […]
  • nimenlume nimenlume
    pe sirbu il doare la basca, cam ca de obicei. isi numara baniii si se gindeste pe cine sa mai dea afara. si mai bea un sprit in cinstea alora care s-au munci tineretea in proteve si in jur pe degeaba.
  • gigi gigi
    unde umbla sirbu ! poi ce sa mai faca el la pro sa mearga dupa papuci daca ia uitat pe acolo eventual . cit despre mona hm ultimele emisiuni voce / ramanii au talent / roata norocului pe vremuri formate internationale le a luat de a gata si le a facut aici copy paste ce mare producatoare . iar la pro sa nu uitat cine sunt actionari la CME de filme no sa fie problema /filme ce fac audienta la a 5 difuzare iar despre prabusirea pro trageti un git mare de aer in piept si revenitiva pina sa inchida pro mai au de inchis pro international sport.ro procinema acasa gold de astea nimeni nu vb toti viseaza sa dispara pro ......
  • Cornel Cornel
    Generatia PROtv = de neÂnlocuit
  • madt madt
    daca o sa plece la antene or sa dea faliment,ca nu au de unde sa ii plateasca salariu.
  • aaaaa aaaaa
    sarbu: pe unde sa umblu? prin parc cu gagica, ma plimb pe bicicleta, pe la paris cu gagica, pe la niste petrecerei cu gagica. imi chelutiesc banii pe care i-am facut in pro. ai si alta intrebare, draga EU?
  • aaaaa aaaaa
    Luncasu era epava din PRO. Doar ca avea spate. Si acolo razbea doar cine avea spate. O s avedem cine rezista si dupa plecarea de la PRo. Inseamna ca doar aia sunt adevarati profesionisti.
  • vlad vlad
    stai linistit ca va da kix la antene. ea se uita la bani dar degeaba daca nu va mai avea acealsi succes ca la pro. antenele sunt rampa de gunoi a pro-ului.

Trimite un comentariu

sus