Skip to main content

Traian Băsescu, atac la Sebastian Ghiţă: E un tip de mogul mai periculos decât Voiculescu

 
Traian Basescu
Traian Basescu

Foto: realitatea.net
Foto: realitatea.net

Publicitate

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri seară, la Realitatea TV că Sebastian Ghiţă este "un tip de mogul mai periculos decât Dan Voiculescu", iar despre cel din urmă a afirmat că este "un turnător nenorocit", relatează Mediafax.

"Mai toxic este Ghiţă decât Voiculescu. Măcar la Voiculescu ştii câte parale face, el e un turnător nenorocit, şi-a turnat rudele, familia, la Securitate ca să-i fie lui bine. Salariaţii lui recită pe bani partitura pe care le-o dă (...) sunt plătiţi pentru un singur lucru, să mintă continuu, să spele pe creier, să-l apere pe mogulul lor, care e în pragul puşcăriei", a declarat Băsescu, la Realitatea Tv, potrivit Mediafax.

Traian Băsescu a susţinut că "Ghiţă este alt specimen".

"Eu îl consider toxic pentru că el este din generaţia tânără, este un om de afaceri tânăr, îl compar şi cu Vântu. Vântu a dobândit un imperiu mediatic furând de la privaţi, nu prea s-a atins de stat, a încercat să facă ceva cu CEC-ul, cu FNI-ul - vedem cum iese, că e procesul în derulare. Ghiţă numai cu bani de la stat, numai prin contracte cu statul, sprijinit în mod categoric în ultimii ani de Victor Ponta, ia bani din afacerile cu statul după care vine şi se pune cu arme şi bagaje la construcţia statuii lui Victor Ponta, în detrimentul corectitudinii jurnalistice. Este un tip de mogul mult mai periculos decât Voiculescu, pentru că nu are CV-ul lui Voiculescu, poate să spună «sunt tânăr, am reuşit în afaceri şi fac ce vreau cu banii mei». Când faci jurnalism nu faci ce vrei, faci ce-ţi spune regula acestei cea de-a patra puteri în stat, sau te declari: Eu, pe banii pe care mi-i asigur din contractele cu statul, printre altele susţin pe prim-ministrul corupt Victor Viorel Ponta", a afirmat şeful statului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexx alexx
    Corect!
  • Andrei Andrei
    Pentru asta orice mogul este toxic, daca nu il pupa in dos.
  • geo geo
    Emisiunea nu a fost promovata...am dat de ea intimplator, aproape de sfirsit...sa nu te astepti la cine stie ce cifre de audienta.
  • audiente audiente
    Vrem audientele de la emisiunea la care a fost invitat TB va rugam.

Trimite un comentariu

sus