Skip to main content

Turcescu: Cristi Burci a preluat Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu

 
burci qmagazine
burci qmagazine

Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro
Cristi Burci - Sursa foto: QMagazine.ro

Publicitate

Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu a intrat în proprietatea lui Cristian Burci şi a grupului de firme Graffitti Red care deţine Prima TV, societăţile din grupul Adevarul si alte afaceri, potrivit unui anunţ postat de jurnalistul Robert Turcescu pe pagina sa Facebook

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informaţia.

„Şcoala de televiziune Tudor Vornicu este o şcoală cu un nume extraordinar, am un mare respect pentru ea şi aş fi onorat dacă aş face o astfel de tranzacţie”, a declarat el pentru Paginademedia.ro, fără a da alte detalii.

Şcoala a fost lansată de jurnalistul Vlad Ionescu. În 2011, firma Media Consulta, deţinută de Mihai Craiu, a devenit acţionar majoritar al instituţiei care şi-a schimbat numele în Şcoala de televiziune Tudor Vornicu, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

La Şcoala Tudor Vornicu au predat nume precum Teo Trandafir, Mihai Tatulici, Mircea Radu, Petre Călin Fumuru şi Vlad Ionescu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marcela marcela
    NU FACETI PROSTIA ASTA . VA MANANCA BANII. SECTIA MAKE-UP ESTE VARZA. PROFESOARA NU ISI DA INTERESUL MAI ALES DACA ESTI MAI RETRAS ABEA VINE SA DISCUTE CU TINE CU TOATE CA TRAGI DE EA. ARE "FETELE EI" OE CARE LE PROMOVEAZA . CHIAR EA NE.A SPUS CA A AVUT RECLAMATII CA NU I.A TRATAT PE TOTI LA FEL, SI CA NU S.A IMPLICAT LA FEL CUM SE IMPL LA ANUMITE PERSOANE. LA INCEPEREA ORELOR NU NE ARATA PE MODEL DUPA CARE NOI NE APUCAM DE TREABA. NE PUNEA IMAGINEA PE TELEVIZOR SI NE LASA SA FACEM DE CAPUL NOSTRU DUPA CARE NE CORECTA SI NE SPUNEA CA NU FACEAM BINE SAU VENEA NE MAI ZICEA CATEVA LUCRURI DUPA O UITA DUMNEZEU LA O PERSOANA SI O STRIGAM NOI SA VINA. TREBUIA SA FIM VORBARETE CU EA SA NE DAM PE LANGA EA SA II CANTAM IN STRUNA SA IESIM LA PETRECERI CU IN GRUP CA SA NE INTEGRAM ALTFEL NU ISI DADEA INTERESULUI PT ANUMITE PERSOANE IN CONDIRIA IN CARE TOATE PLATEAU ACEIASI BANI...NU SE BAGA DACA II LIPSEA CUIVA O NOTITA NICI NU COMENTA NIMIC NU SE IMPLICA NE LASA PE NOI SA NE REZOLVAM PROBLEMELE, AVEA I TERMEDIARI . FETELE EI NE ANUNTAU CE FACEM LA CURS SAPT URMATOARE RAR COMENTA PE GRUP. NU NE STRANGEA PE TOATE SI NE SPUNEA UN PONT SAU SA NE EXPLICE CEVA. EA SPUNEA UNUI GRUP UN PINT ALTUI GRUP ALTCEVA SI TREBUIA SA VORBIM INTRE NOI CE SI CUM SA NE INVATAM NOI ...PROASTA IRGANIZARE DA...POATE UNII ACEAM SERVICI SI NU PUTEAM SA AJUNGEM LA ORA SI DATA STABILITA DE EA ..NU II PASA PIERDEAM CURSUL . TREBUIA SA NE STRANGA PE TOATE SA SE CONSULTE CU NOI ASA POATE FACEA CUMVA SI AJUNGEAM TOATE . EA NU, VORBEA CU CATEVA SI SE ANUNTA POATE CHIAR SI INAINTE CU O ZI INAINTE DE CURS...LA EXAMEN AU FOST ATATEA FORMALITATI COLTUL INDOIT, STAMPILA (CARE ABEA SE VEDE PE FOAIE) , SUBIECTELE SOSITE IN PLIC CA LA BAC...VEZI DOAMNE EA NU STIA CE SE DA SI ATUNCI CAND CIRECTA NU VEDEA NUMELE ELEVULUI. DE UNDE CA SE STIA CAND DADEAM LUCRAREA A CUI ERA ...SI RAMANEA SINGURA CU DOAMNA DIN COMISIE CARE SE CUNOSTEAU...S.A COPIAT SI NU A VRUT SA NE SPUNA O VB DAR DACA II DADEAM CEVA SIGUR SPUNEA. UAR NITELE AU FOST PE MASURA DUPA CUM NE.AM INTELES FUECARE CU EA CHIAR DACA UNELE LUCRAU DEJA CAND S AU INSCRIS AVEAU NEVOIE DE DIPLOME PRIN URMARE ERAU PROFESIONISTE , LE.A DAT NOTE MICI SI LOR...SI INTREBARILE AU FOST IN ASA FEL INCAT SA NE INCURCE O INTREBARE A FOST DIN CEEA CE NU N.EA PREDAT LA CURS . TOATE AM FOST SUPARATE SI TOATE REGRETA DE BANII DATI DOAR CATEVA FETE O IUBESC..NORMAL...PROASTA ORGANIZARE, PROST CURS!!!! BANI ARUNCATI. AVETI GRIJA DACA VA INSCRIETI!!!
  • andrei andrei
    Eu, fara sa ma bag in nicio discutie a antenistilor, alora de au urmat scoala dar nu au trecut pe la cursuri si sunt someri, alora de or mai lucra pe la scoala si ii roade invidia ca s-a intamplat asta si scoala nu a ajuns la vreun retard care sa o falimenteze, uitati si voi dovada vie ca scoala asta e una care nu merita prosti ci oameni care sa se angajeze chiar la antene...ca-s multi chiar...De ce nu si-au angajat de-ai lor ?

    http://www.scoaladeteleviziune.ro/despre-noi/povesti-de-succes/3049-absolven%C8%9Bi-ai-%C8%99colii-de-televiziune-care-lucreaz%C4%83-%C3%AEn-mass-media.html.
  • Luna Luna
    Facem un pariu ca Ioana, Claudia, aly si alexandru au aceeasi adresa IP? Si facem un pariu ca sunt o singura persoana?
  • scena scena
    profesionistii care apar pe sticla si mai ales ii invata pe altii nu au neaparat habar de ce inseamna sa fii profesionist de televiziune, ei sunt protejati de 90% din ce inseamna munca de tv.

    si inca ceva, la cite academii si scolite de televiziune unde profesionisti desavirsiti impart cunostinte cu tinerii supradotati avem ar trebui sa avem televiziune care sa arate ca BBC, sport ca ESPN, etcetra, etcetera… apropo bartos si smaili la care scoala de televiziune au fost, ca vreau si eu sa fiu coafeza peste tot, nu vreau prezentatoare, nu ma tine fizicul si dictia.
  • alexandru alexandru
    Buna Raluca,
    daca intr-adevar esti una dintre fetele care au terminat marketing la Scoala anul trecut atunci inseamna ca am fost colegi. Din pacate nu te cred, pentru ca anul trecut pretul cursului nu a fost 1850, ci deabia anul acesta este acest pret afisat pe site (loc de unde ti-ai luat si informatia).
    Iar anul acesta cursul nu s-a terminat asa ca iar nu poate fi cazul tau.
    Asta ca sa demontez din start faptul ca postarea ar fi de la cineva care chiar a absolvit Scoala de televiziune,pentru ca ar dura prea mult sa iti explic ce inseamna marketing si la ce il poti folosi daca iti dai realmente silinta sa inveti - si crede-ma, mie mi-a folosit.
  • Claudia Claudia
    spui ca scoala asta nu are cursuri si traineri specializati....dar aici predau oameni ca Tatulici, Raluca Moianu, Mircea Radu. acestia sunt oameni despre care stim cu totii, pt ca sunt apar la televizor, la radio, dar sunt si oameni care sunt in spatele sticlei si, cu toate astea, isi fac foarte bine meseria si impart cu ceilalti cunostintele lor la scoala. acum depinde de tine daca vrei sa inveti, cat vrei sa inveti,daca participi sau nu la cursuri. este foarte usor sa spui ca nu ai invatat nimic, ca scuza pentru faptul ca nu ai facut si tu un efort in sensul asta...
  • raluca raluca
    eu am terminat marketing la aceasta scoala.... ce am invatat??? ca trebuie sa vorbesti mult...sa aberezi pe langa subiect....nu am avut cursuri si nici traineri specializati..costul cursului= 1850 euro..... :)))
  • aly aly
    Fara comentarii. Doar atat. Oricine poate conusulta pe linkul de mai jos lista cu nume, poza si locul unde lucreaza in media 300 si ceva ( nu am stat sa numar) dintre absolventii Scolii de televiziune Tudor Vornicu, asa "de evitat", cum zici tu (de la concurenta cumva?):
    http://www.scoaladeteleviziune.ro/despre-noi/povesti-de-succes/3049-absolven%C8%9Bi-ai-%C8%99colii-de-televiziune-care-lucreaz%C4%83-%C3%AEn-mass-media.html.
    Si astia sunt cei cu care s-amai tinut legatura, mai sunt si altii care nu au sunat sa spuna unde lucreaza...
  • Ioana Ioana
    Eu doar v-am expus experienta mea legata de aceasta scoala; evident ca niciun curs sau facultate nu iti garanteaza angajarea; trebuie sa te ocupi singur
  • Ioana Ioana
    Eu doar am expus experienta mea legata de scoala ; evident ca nici un curs absolvit sau o facultate nu iti garanteaza angajarea; trebuie sa te ocupi singur de asta.
  • aaaaa aaaaa
    claudia si ioana, felicitari ptr job. puteti totusi sa ne dati si numele vostru de familie? ca sa ne demonstari ca nu e reclama la scoala vornicu. ca asa...sunt 100 de claudii si ioane angajate prin televiziuni.
  • Claudia Claudia
    sunt absolventa a scolii si pot sa spun ca scoala m-a ajutat si pe plan profesional - m-am angajat in televiziune in ultima luna de cursuri, dar m-ajutat sa evoluez si si pe plan personal si, pentru asta, sunt foarte recunoscatoare scolii si trainerilor!!!!
  • altu altu
    Ce raspuns prompt!si ce marketing bun aveti! :))) Faptul ca te-ai angajat imediat nu are neaparat legatura cu aceasta scoala. Sugerezi altor potentiali "pacienti" ca aceste cursuri de 1800 euro garanteaza angajarea instantanee... Le pot urma si cei fara bac, de exemplu.:)))) Si eu am urmat aceste cursuri si ghici ce.... "reclama".. e intentia ta...de a le "spala" reputatia celor de la tudor vornicu.
  • petre tutea petre tutea
    Mult succes in continuare, Ioana!
  • Andreea Andreea
    Ioano, gata fata! N-ai citit ca s-a vandut deja? Nu mai ai serviciu. Sau speri ca noul proprietar te va mentine in continuare in slujba de postaca pe care ai deprins-o atat de bine de pe vremea cand slujeai la Voiculescu?

Trimite un comentariu

sus