Skip to main content

TVR 2, circ în locul lui Ion Cristoiu şi în această săptămână

 
Ion-Cristoiu-EVZ
Ion-Cristoiu-EVZ

Ion-Cristoiu-EVZ

Publicitate

Tronsonul pe care îl ocupa Ion Cristoiu la TVR 2 va fi, şi în această săptămână, dedicat circului.

În intervalul în care, până acum două săptămâni, era difuzat talk-show-ul Om cu carte (21.10-22.00), canalul TVR 2 are în program, diseară, secvenţe din Festivalul de circ de la Monte Carlo, la fel ca săptămâna trecută.

Ion Cristoiu a realizat la TVR 2 doar patru emisiuni Om cu carte. Reamintim că jurnalistul a decis să întrerupă contractul cu TVR în urmă cu o săptămână, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Ion Cristoiu a fost pus în situaţia de a alege între colaborarea cu TVR 2 şi cea cu Realitatea TV, unde este invitat permanent, joia, la emisiunea Jocuri de putere, moderată de Rareş Bogdan.

„Ştiam de zvonurile că în cursul discuţiei dintre Stelian Tănase şi domnul Ponta s-a abordat chestiunea exclusivităţii de la TVR, lucru confirmat de domnul Tănase la paginademedia (detalii AICI)”, a declarat Cristoiu într-o emisiune la Realitatea TV.

Într-o întâlnire de luna trecută, dintre Stelian Tănase şi Victor Ponta, s-a pus, printre altele, problema anumitor jurnalişti care colaborează şi cu alte posturi de televiziune în afară de TVR. Acest lucru a fost confirmat de Stelian Tănase pentru paginademedia.ro.

"În întâlnirea cu premierul s-a ridicat şi această chestiune", a declarat Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro. "Chiar dacă nu se punea problema, oricum ne gândisem şi noi la aceste aspecte", a spus preşedintele interimar al TVR.

Ion Cristoiu a semnat cu TVR la începutul lunii februarie pentru emisiunea „Om cu carte”. Programul era definit de către jurnalist ca o „emisiune de gazetărie culturală”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus