Skip to main content

ULTIMA ORĂ. Stelian Tănase a suferit un infarct. S-a întâmplat sâmbătă, în contextul planurilor PSD pentru un alt preşedinte la TVR

 
Stelian Tanase Adevarul
Stelian Tanase Adevarul

Stelian-Tanase-Mediafax_Foto-Diana_Iurkiewicz

Publicitate

Preşedintele interimar al TVR, Stelian Tănase, a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere.

Stelian Tănase a fost internat la spitalul Fundeni. La ora redactării ştirii, preşedintele interimar al TVR este încă la Terapie Intensivă, unde va sta până mâine, iar starea lui este stabilă.

Infarctul suferit de Stelian Tănase vine într-un moment în care scriitorul nu a fost validat încă, în Parlament, ca preşedinte al Televiziunii Publice şi în care Partidul Social-Democrat plănuieşte să numească pe altcineva în fruntea instituţiei.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, PSD intenţionează să îl susţină ca preşedinte al TVR pe Claudiu Brânzan, numit în consiliul de administraţie de către social democraţi.

Conform aceloraşi surse, chiar în aceste zile, la întâlnirea partidului din Deltă, oficialii PSD au discutat cu Claudiu Brânzan despre preluarea conducerii televiziunii publice.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Solange Solange
    Hai domle ca exagerezi, cat e B1 democratia nu e in pericol, e clar
  • cata cata
    Comunisti prosti , vreti sa puneti mana si pe televiziunea nationala , pe langa rtv si antene . Nu mai este democratie , este totalitarism , jos PSD-ul !!!

Trimite un comentariu

sus