Skip to main content

Urzeala tronurilor a atins un nou record istoric de piratare

 
Urzeala tronurilor
Urzeala tronurilor

Urzeala tronurilorCel de-al doilea episod din sezonul patru al serialului "Urzeala tronurilor" ("Game of Thrones") a atins un nou record de descărcări ilegale pe internet, scrie Ozap.com.

Publicitate

Potrivit datelor oferite de site-ul specializat Torent Freak, al doilea episod din "Game of Thrones" a înregistrat 1,5 milioane de descărcări ilegale, în 24 de ore, prin intermediul aplicaţiei BitTorrent.

Mai mult decât atât, s-a ajuns ca acelaşi fişier să fie descărcat, pe parcursul zilei de luni, de 193.418 de persoane, depăşind recordul precedent cănd peste 170 de mii de persoane împărţeau acelaşi fişier. Ultimul record în acest sens a fost înregistrat la ultimul episod din sezonul trei.

Reamintim că "Urzeala tronurilor" a ocupat primul loc în topul celor mai piratate producţii TV din 2013, fiind descărcat de 5,9 milioane de ori prin intermediul aplicaţiei BitTorrent.

În România, premiera celui de-al patrulea sezon din "Urzeala tronurilor" a avut loc pe 7 aprilie, la HBO.

Audienţe record şi pe TV

De la lansarea de acum patru ani, seria realizată de televiziunea HBO pe baza romanelor fantasy scrise de George R.R. Martin a devenit un fenomen mondial.

Duminică seara, noul episod din "Urzeala tronurilor", difuzat de canalul american HBO, a fost urmărit de 6,3 milioane de americani, la prima difuzare, ajungând la un total de 8 milioane cu tot cu cei care au urmărit episodul în reluare.

Premiera sezonului patru, care a avut loc în urmă cu o săptămână, a înregistrat o audienţă de 6,6 milioane de americani.

De menţionat faptul că sezonul al treilea al show-ului a avut o medie de audienţă în Statele Unite de 5,5 milioane de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    pai daca a fost oferit gratuit, inseamna ca n-a fost piratat :)
  • Poe Poe
    1.5 mil in Romania poate. In toata lumea sigur a fost mult mult mai mare numarul
  • Iulian Iulian
    Asta in conditiile in care e disponibil gratuit pe HBOGO si a fost pus si pe YoutTube de catre HBO pentru ca le picase serviciul.

    De ce mai e nevoie sa fie piratat?:)
  • Patrik Fecheta Patrik Fecheta
    Si acum Alex va prezenta permisul pentru viteza...

Trimite un comentariu

sus