Skip to main content

VIDEO. Mercador.ro devine Olx.ro, în urma unui proces de rebranding

 
olx
olx

olx

Publicitate

TRANSFORMARE. Mercador.ro, site-ul de anunţuri de mică publicitate, devine de astăzi olx.ro. În noul slogan, în loc de  „Pui anunţ pe Mercador şi găseşti cumpărător”, va fi „Pui anunţ foarte uşor şi găseşti cumpărător”.

„Se schimbă numele site-ului şi logo-ul. Acestea sunt singurele modificări care îi vor afecta pe utilizatorii noştri”, a declarat într-o conferinţă de presă Cristina Gheorghiţoiu, business manager la olx.ro.

În plus, site-ul va avea, ca o noutate, un sistem de localizare prin care  utilizatorii vor putea să-şi personalizeze aria de a găsi cumpărători. „Ceea ce este esenţial pentru utilizatorii noştri va rămâne la fel. Vom păstra aceeaşi platformă”, a mai spus Cristina Gheorghiţoiu.

Aceasta a mai spus că tranziţia de la Mecador la Olx se va face gradual, iar în următoarele luni cele două branduri vor merge în paralele pe site. „Comunicarea va fi făcută pe toate mediile”, a declarat Cristina Gheorghiţoiu, care a precizat că se va investi atât cât va fi nevoie în rebrandingul acestei companii.

olx

De ce această schimbare? „Trecem printr-un proces de rebranding la nivelul grupului Naspers”, a explicat Gheorghiţoiu. În acelaşi timp, şi alte site-uri ce aparţin grupului Naspers din Bulgaria, Ungaria, Polonia, Kazakstan şi Belarus vor trece prin acest proces.

Ce înseamnă Olx.ro? Denumirea de olx provine de la expresia - „online exchange”.

Spotul ce anunţă transformarea Mercador în OLX, în continuare:

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Mercador si defunctul olx apartin acceluiasi grup si au fost site-uri de test acum probabil vor sa se alinieze ca celelate site-uri ale grupului naspers la nivel international.
  • Andrei Andrei
    Lumea stie ca olx.ro avea cativa ani vechime inainte sa apara mercador.ro???? Nu inteleg o treaba... firma care avea olx.ro a achizitionat mercador.ro sau pur si simplu lansarea mercador a fost o miscare a celor care aveau olx? Sa fie clar, olx.ro a existat in Romania inainte de mercador sau tocmai.

Trimite un comentariu

sus