Skip to main content

22 Mai. Un nou canal Discovery va intra în România. De câţi bani are nevoie Google pentru posibile achiziţii?

 
discovery communications
discovery communications

discovery communications

Publicitate

NEW ENTRY. Noua televiziune ID Xtra, dedicată în principal publicului feminin, cu conţinuturi din zona de mister şi suspans, va fi disponibilă în curând în oferta de programe a Romtelecom, scrie Mediafax

Oferta Romtelecom de televiziune pentru vara aceasta include toate canalele Discovery, printre care Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World, Investigation Discovery, precum şi IDXtra, disponibil în exclusivitate la Romtelecom, indiferent de abonament.

ID Xtra este un canal adresat în principal publicului feminin, axat pe conţinut din zona de mister şi suspans, care dezvăluie poveşti şi mistere din viaţa reală.
Noua televiziune ID Xtra, în exclusivitate în oferta Romtelecom


ATAC. Gigantul american eBay a anunţat miercuri că a fost victima unui atac cibernetic, adăugând că le va cere tuturor utilizatorilor săi să îşi schimbe parolele, notează Mediafax.

Grupul, care deţine şi site-ul PayPal, susţine că "nu are dovezi" că hackerii au avut acces la informaţii financiare sau legate de cardurile bancare, nici că aceştia ar fi comis activităţi ilegale pe site-ul său.
Hackerii au reuşit să recupereze datele de identificare ale unui "număr mic" de salariaţi, ceea ce le-a oferit acces la reţeaua întreprinderii, a explicat eBay.
Gigantul eBay a fost victima unui ATAC CIBERNETIC şi recomandă schimbarea parolelor


RESURSE PENTRU INVESTIŢII. Google păstrează o mare parte din numerar în afara Statelor Unite din care poate folosi până la 30 de miliarde de dolari pentru posibile achiziţii, scrie Wall-Street.ro.

Operatorul celor mai utilizat motor de căutare pe Internet la nivel mondial generează circa jumătate din venituri în străinătate şi evita plata de taxe în SUA prin păstrarea câştigurilor în afara ţării.Google are nevoie de numerar pentru achiziţii, în condiţiile în care concurenţa din străinătate se intensifică, potrivit unei scrisori adresate SEC în luna decembrie.
"Continuam sa anticipam ca vom folosi o parte substantiala din veniturile in strainatate pentru achizitii, avand in vedere ca operatiunile globale ale Google s-au extins in domenii precum cel al dispozitivelor mobile. Este rezonabil sa anticipam ca Google are nevoie de 20-30 de miliarde de dolari pentru a finanta posibile achizitii", se arata in scrisoare.
De câţi bani dispune Google pentru achiziţii în afara SUA


PREGĂTIRI. Beraria H, cea mai mare berărie din estul Europei, va fi deschisă în curând la Bucureşti, iar agenţia Geometry Global a fost selectată să se ocupe de comunicarea contului: strategie, poziţionare, identitate, lansare şi promovare, scrie DailyBusiness.

Sub conceptul de berărie-restaurant, va găzdui atât concerte cât şi piese de teatru, fiind un mix între viaţa socială, culturală şi culinară.
Contul de comunicare al Berariei H, ravnit de 7 agentii. Vezi cine l-a castigat


CONFLICT SUA-CHINA ÎN PRESĂ. Presa oficială chineză cataloghează Statele Unite drept o „canalie măruntă" si un „huligan de rang înalt”, în replică la inculparea de către justiţia americană a cinci ofiţeri chinezi acuzaţi de spionaj cibernetic în scop economic, scrie DailyBusiness.ro. Ca o primă reacţie, Beijingul a suspendat participarea la comisia de lucru chinezo-americana în domeniul cibernetic.

Într-un editorial, Global Times, un tabloid influent administrat de People's Daily (publicaţia oficiala a Partidului Comunist chinez), a salutat decizia Beijingului, cerând "măsuri suplimentare".
Presa oficiala chineza numeste SUA "canalie marunta" si "huligan de rang inalt"


TRANZACŢIE. Compania Millward Brown, parte a grupului WPP, a semnat un acord pentru achiziţia integrală a firmei partenere din România Daedalus Consulting de la fondatorii Daniel Enescu si Dragoş Enescu, precum şi a subsidiarei acesteia, Visionwise Consulting, notează Wall-Street.ro.

„În urma acestei achiziţii, Millward Brown va avea acces mai bun la oportunităţile de creştere pe termen lung din România şi va deţine o prezenţă directă pe toate pieţele importante din Europa Centrala şi de Est, inclusiv Rusia, Polonia, Ungaria şi Cehia", se arată într-un comunicat al Millward Brown.
Millward Brown cumpara Daedalus Consulting de la fondatorii Daniel si Dragos Enescu


EMISIUNE CU VOCE ROCK. James Hetfield, solistul trupei Metallica, va fi naratorul unui serial documentar de opt episoade, intitulat „The Hunt“, despre un grup de oameni care pornesc la vânătoare de urşi bruni pe Insula Kodiak, din Alaska. Serialul va fi produs de postul de televiziune History, notează Adevărul.

Vânătoarea are loc de două ori pe an pe Insula Kodiak, din Alaska, şi este strict reglementată de Departamentul vânătorii şi pescuitului din Statele Unite. Mii de vânători se înscriu pentru a putea vâna cei 496 de urşi bruni monitorizaţi, iar participanţii, aleşi printr-un sistem de loterie, pornesc la o vânătoare de zece zile, timp în care vor supravieţui folosind doar proviziile pe care le pot căra ei înşişi şi călăuzele lor.
James Hetfield, solistul trupei Metallica, naratorul unui documentar produs de postul TV History


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ANDREI M ANDREI M
    ID EXTRA e deja pe DTH -ul Romtelecom :)
  • Cata Cata
    Andreea Remetan o sa fie la radio 21. Am vazut pe contul de facebook al lui Emanuel Dinculescu.

Trimite un comentariu

sus