Skip to main content

28 Mai. Tarky la „Britain’s Got Talent“: între „cel mai prost cântăreţ din istoria concursului“ şi „motivul pentru care am votat UKIP“

 

Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

Publicitate

Tarky (35 de ani), românul care a primit biletul verde pentru semifinala „Britain’s Got Talent“, a cântat din nou pe scena show-ului britanic, dar prestaţia sa hilară şi siropoasă nu i-au adus calificarea în marea finală, scrie Adevărul.

„Tu eşti un tip drăguţ, serios spun. Dar eşti cel mai prost cântăreţ din istoria concursului. Iar asta spune multe despre gusturile lui David Walliams“, a comentat Simon Cowell. „Mie mi-a plăcut foarte mult. E vorba doar despre entertainment, iar tu asta ai făcut“, a spus David Walliams despre Tarky. „Şi fanii concursului au comentat pe pagina de Facebook, iar reacţiile lor la adresa lui Tarky nu sunt măgulitoare. „Pe ce s-a irosit un bilet verde“, au spus cei mai mulţi, în timp ce un telespectator a precizat: „Acesta este motivul pentru care am votat UKIP“ (partidul extremist care a câştigat alegerile europarlamentare din Marea Britanie şi care duce o politică dură la adresa imigranţilor, numindu-i pe români paraziţi – n.r.).


VIDEO Tarky la „Britain’s Got Talent“: între „cel mai prost cântăreţ din istoria concursului“ şi „motivul pentru care am votat UKIP“


Editia suedeză a ziarului Metro, pionierul ziarelor gratuite, va fi redactată aproape în întregime începând din această vară de o agenţie de presă, a anunţat luni aceasta din urma, scrie Wall-Street.ro.

„Ziarul Metro care va aparea in toamna va fi conceput pe baza produselor jurnalistice create de TT pentru rubricile National, International, Sport si Divertisment", a precizat aceasta agentie de presa.
Metro, pionierul ziarelor gratuite, va fi redactat de o agentie de presa


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus