Skip to main content

29 mai. Facebook a cerut CE să analizeze dacă preluarea WhatsApp respectă reglementările antitrust

 
facebook internet
facebook internet

facebook internetVERIFICARE. Facebook a cerut Comisiei Europene să verifice dacă preluarea de către companie a serviciului de mesagerie WhatsApp respectă reglementările antitrust, au declarat surse apropiate situaţiei pentru cotidianul american Wall Street Journal, scrie Mediafax.

Reţeaua de socializare a cerut autorităţii antitrust a Comisiei să verifice impactul tranzacţiei, iar executivul comunitar a notificat autorităţile naţionale pentru concurenţă din statele membre.

Facebook a cerut CE să analizeze dacă preluarea WhatsApp respectă reglementările antitrust


ACORD. Netflix va difuza filme de animaţie produse de studiourile de cinema Sony, care vor putea fi vizionate de abonaţii din SUA ai platformei online, notează Mediafax.
Acordul dintre Netflix şi Sony Pictures Television este unul multianual şi este limitat la piaţa americană, a declarat un purtător de cuvânt al platformei Netflix.
Potrivit acestui acord, Netflix va difuza în acest an filme precum "Stă să plouă cu chiftele 2/ Cloudy with a Chance of Meatballs 2" şi "Ştrumpfii/ The Smurfs 2".
Netflix va difuza filme de animaţie produse de studiourile Sony


RUSIA. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a decorat, ieri, doi jurnalişti ai postului Life News şi un corespondent al Russia Today care tocmai au revenit din Ucraina, unde doi dintre ei au fost deţinuţi, iar al treilea a fost rănit, scrie Mediafax.
Potrivit AFP, cei trei jurnalişti au primit Ordinul de Merit "pentru curajul de care au dat dovadă în practicarea activităţilor profesionale".
Vladimir Putin a decorat trei jurnalişti reveniţi din Ucraina


DOCUMENTAR. Actorul american Robert De Niro este naratorul unei producţii a postului HBO, un documentar pe care starul hollywoodian l-a realizat despre tatăl său homosexual, artistul abstract Robert De Niro Sr, scrie Mediafax.
Actorul este renumit pentru discreţia pe care o păstrează asupra vieţii sale private, însă acest documentar, intitulat "Remembering the Artist: Robert De Niro Sr.", reprezintă o ocazie rară pentru el de a prezenta publicului larg o serie de amintiri despre tatăl său, informează contactmusic.com.
Robert De Niro vorbeşte despre tatăl său gay într-un documentar produs de HBO

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus