Skip to main content

Acasă TV a rămas fără emisiuni. Postul difuzează de astăzi doar reluări şi telenovele

 
cabral si fodor
cabral si fodor

cabral si fodor

Publicitate

În urma restructurărilor de personal, postul Acasă TV a rămas fără emisiunile pe care le difuza. Un număr de 30 de persoane de la Acasă TV au fost restructurate vinerea trecută, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Printre acestea se numără şi realizatorii Poveştirilor Adevărate, Dan Cruceru şi Ioana Moldovan.

În programul de astăzi al postului nu mai apar Dincolo de Poveştiri, emisiune realizată de Elena Lasconi, Poveştirile de noapte, realizată de Cabral şi Irina Fodor şi nici cancan.ro, a lui Marius Niţă. Toate producţiile au fost înlocuite în program de seriale telenovele.

În ceea ce-l priveşte pe Cabral, situaţia este încă incertă. El mai are o emisiune la Pro FM, Microfoniştii, iar Pro TV anunţa cu câteva săptămâni în urmă, într-un comunicat, că el se numără printre vedetele care vor rămâne la post. Din informaţiile paginademedia.ro, Elena Lasconi a rămas angajată la Pro TV, ea derulând mai multe proiecte în cadrul postului.

 Până la ora publicării acestui articol, reprezentanţii Pro TV nu au oferit niciun răspuns paginademedia.ro.

Reamintim că vineri Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al Pro TV, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal. Angajatelor li s-au închis calculatoarele şi li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate. În plus, 20 de persoane din departamentul de promo au fost, de asemenea, date afară.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    @alex is:Iar MTV macar e post decent de muzica,cu sunet bun si emisiuni cu muzica veche in fiecare seara.Normal ca un tonomat gen Kiss TV e mereu profitabil.
  • nadia nitov nadia nitov
    nu am putut urmari niciodata de la cap la coada ceva de pe acasa tv, dar nimic nu-i mai grav decat sa te bucuri ca moare capra vecinului. oricat de neinteresante ar fi emisiunile unui post, ele sunt asa pentru ca asa cer directorii, angajatii doar se supun ordinelor primite! nu te supui, esti dat afara! am deja boala pe cei care scriu ca un patron te poate da afara cand vrea muschiul lui ca asa e peste tot! e pe dracu asa! doar in ca.atul asta de "democratie originala" e asa! la romanica lu' peste! probabil si la rusi, ca de acolo vine ploaia! :(
  • banu manta banu manta
    Stirile ProTv de la 19.00 cel mai probabil se vor reduce la 15-20 de minute + inca 5-10 minute sport si vreme. Iar Esca sau va accepta bani mult mai putini sau va pleca.
  • unu' unu'
    s-a inchis acasa, urmeaza sport.ro. mai are cateva zile de trait...
  • eu eu
    s-a muncit mult pentru a se lansa acest post tv . prima emisie a fost, daca imi aduc bine aminte, pe 2 februarie 1998. imi pare rau pentru toata echipa, erau haiosi, frumosi(aici ma refer la cei din spatele camerelor). cat ne nebuni si buni erau e vremuri!!! pacat pentru munca depusa...
  • gigi gigi
    Corect. Acum ne aflam in plina "sclavie moderna" aka "internship". Contentul se ia/culege in cea mai mare parte din online, de catre sclavii aflati pe posturi de internship sau de catre juniori platiti in shaorme. Prea putini angajatori mai sunt dispusi sa angajeze oameni cu experienta care sa produca content original pentru ca asta implica automat costuri ceva mai mari iar patronul roman are un singur lucru in cap: profitul.
  • andy andy
    este clar ca acasa gold va zbura din schema.Probabil din toamna vom vedea pe acasa tv filme la final de saptamana,baza de filme au garla.
  • Angela Angela
    Eu ma uit la Acasa tv si ma bucur ca nu mai sunt emisiuni tabloide vor fi mai multe telenovele.
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Nici chiar asa.Pro FM e pe loc 3 national si in Bucuresti,si pe locul 1 in Ardeal,Banat,Crisana si Maramures.

    Cat despre Acasa,el poate fi inchis.
  • vlad vlad
    Sport.ro trebuie inchis. E mai profitabil Acasa TV.
  • Maria Maria
    National am observat ca face o audienta foarte buna si au doar vreo doua emisiuni filmate, in schimb reluari si multe filme, deci nu cred ca Acasa tv supravietuia datorita Povestirilor sau a altor emisiuni.
    Sunt destul de sigura ca daca erau emisiuni rentabile, nu ar fi fost excluse.
  • ion din balon ion din balon
    Nu cred ca modelul nemtesc cheap va avea vreun succes,dar strainezul oricum nu risca nimic: tuturor patronachilor le plac taierile de cost fara rost, suturile in fundul fostilor angajati si cresterile de avere pe spinarea fraierilor, oricat de vremelnice sunt ele de fapt!
  • Alex is Alex is
    Oricum nu ma uitam pe Acasa:)) pot sa il inchida. Si alalalt, Gold, la fel:)) Sa inchida si Pro Fm, cel cu audiente minore:)) Sa renunte la MTV, alta gaura neagra:)) Sa ramana doar Pro TV, Pro Cinema si Sport.ro.
  • andrei andrei
    pana in toamna nici stirilepro tv nu vor mai exista este evidenta reducerea constului si maximizarea profitului pe modelulul celorlalte corporatii media multinationale prezente in Romania.
  • altul altul
    Cred ca astia il vor activa pe Cabral pentru "Romanii au talent"...in locul lui Bartos. E destul de haios si probabil...destul de ieftin. Ii mai gasesc o pereche..si gata reducerea de costuri !

Trimite un comentariu

sus