Skip to main content

Andreea Berghea se întoarce la Kiss FM după un an şi jumătate la Radio 21

 
andreea berghea - ziarul Ring
andreea berghea - ziarul Ring

Andreea Berghea - Sursa foto: Ziarul Ring

Publicitate

Andreea Berghea, fost director de strategie muzicală pentru Europa FM, Radio 21 şi Smart FM, se întoarce la postul de radio Kiss FM, de unde plecase în urmă cu un an şi jumătate.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Berghea se va ocupa de playlistul postului Kiss FM şi sunt discuţii să revină şi pe post, una dintre variante fiind intervalul de care se ocupa până să plece la Radio 21, respectiv 10.00-13.00.

Andreea Berghea, ex music director Kiss FM, a fost cooptată în echipa de management grupului Lagardère în septembrie 2012, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Ea ocupa funcţia de director de Strategie Muzicală pentru Europa FM, Radio 21, Vibe FM şi Smart FM.

Carte de vizită Andreea Berghea

  • Andreea Berghea este absolventă a Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş. Ea a ales totuşi să facă radio. A fost DJ la Radio Contact Târgu Mureş, apoi la Uniplus şi Star FM.
  • La Kiss FM a început ca DJ în anul 2003, iar în noiembrie 2008 a devenit music director.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    21 a rămas acum fără voce feminină. Ar fi frumos să revină Anca Maco, o prezență deosebit de agreabilă. Cu toate că nu știu dacă ar avea loc, dânsa fiind genul de realizator de emisiuni, nu animator.
  • alex alex
    Prima dragoste nu se uita niciodata, la fel ca la Berghea. Si mai ales ca Pro Fm se vinde.
  • Dan Dan
    "Milk & Sugar, Stefan Biniak, Virgil, Rosario Internullo, ShutUp, Dj Optik, Bodo Neumann si Anna Elektra " . Pentru mine suna infinit mai bine decat aglomeratia si tigania de la Cluj Arena . Acum fiecare cu preferintele sale :) .
  • vio vio
    @alex: cine n-a luat-o? e la ProFM pe linie asa ca nu vad de ce s-ar intoarce.
  • Alex is Alex is
    Nu o suport pe Berghea, nu am suportat-o niciodata. Parerea mea este ca ea a sapat-o pe Nico de cand a venit la 21...a mutat-o pe un tronson orar mai nasol...a sicanat-o, pana cand Nico a cedat. Sper totusi sa se intoarca. Dar tot e bine ca macar nu mai e Berghea pe frecventa mea preferata.
  • nicu nicu
    Cine e Nico ?
  • alex alex
    Nico s-ar intoarce, dar nu o mai ia nimeni. Asa e cand pleci cu scandal. Si Berghea pleaca la Kiss pe bani mai putini, deci ce intelegeti din asta?
  • andrei andrei
    Nu se mai intoarce Nico la Radio 21. O lovitura destul de dura pentru Radio 21 cat mai ales pentru EuropaFM.
  • Thor Thor
    Ăștia de la Kiss organizează ceva festival în aceeași zi cu „Forza ZU” și la doar câteva sute de metri de respectivul eveniment? ( http://www.kissfm.ro/hotonkiss/4752/Vino-in-Cluj-Napoca-la-Holi-Tour-Romania-pe-17-mai.html ) Și evenimentul celor de la Kiss mai e și cu bilete? Fain! Cine o fi venit cu ideea?
  • Alex is Alex is
    Nico, intoarce-te! A plecat scorpia...nu o suportam! 21 is the best.
  • geo geo
    ce mizerie...a dat cu piciorul la Kiss FM - postul care a facut-o cunoscuta in urma cu ani multi - ca sa fie mare sefa in alt trust...a dat chix...si acum se intoarce cu coada intre picioare. au fost discutii multe cind a plecat, acum vor fi, cu siguranta, si mai multe.

Trimite un comentariu

sus