Skip to main content

Antena 3, în campanie împotriva lui Traian Băsescu: „Mi-e ruşine cu Preşedintele ţării mele”

 
Gadea si Ursu
Gadea si Ursu

Gadea si Ursu

Antena 3 a demarat o nouă campanie împotriva lui Traian Băsescu. „Mi-e ruşine cu preşedintele ţării mele”, este sloganul de campanie, care a apărut pe tricourile purtate de Adrian Ursu şi de Mihai Gâdea la Sinteza zilei.

Campania este însoţită şi de o serie de spoturi cu mesaje ale vedetelor postului, Mihai Gâdea, Adrian Ursu, Mircea Badea şi Dana Grecu. Spoturile prezintă fragmente din declaraţii controversate ale lui Traian Băsescu, iar în final mesajul: Mi-e ruşine cu preşedintele ţării mele.

Realizatorii postului îi invită pe telespectatori să trimită mesaje asemănătoare pe Facebook, sau la adresa de email [email protected]

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sandu Elena Sandu Elena
    astazi 12.05.2014, d-na Udrea a intrat in.....mi-e rusinecutia mea de corespondenta! cu ce drept?
    mi-e rusine ......... cu EI .
  • naiv naiv
    "Romanii nu pot alcatui un popor pentru ca valoreaza cat o turma: dupa gramada, la semnul fierului rosu." (Politice-H. R. Patapievici). Sa fi avut in vedere primele alegeri ale lui TB, ca de-al doilea mandat nu poate fi vorba? Votul pentru suspendare? Nu stiu. Stiu insa ca in plina campanie electorala, intr-o emisiune a lui R. Turcescu, TB nu stia textul imnul de stat al tarii lui iar acum face campanie electorala PMP (Sa fie Partidul Mania Puterii?). MI-E RUSINE CU presedintele TARII MELE!
  • Maria Maria
    Cat sunt de penibili, oare nu le e rusine cu ei?
    De fapt daca imi amintesc bine stenogramele aparute pe net, in care Camelia Voiculescu stabilea cine ce spune in apararea lui Alexandrescu, nu m-ar mira sa fie ceva asemanator si acum.
    Mi-e rusine cu televiziunea A3!
  • iulica badanoiu iulica badanoiu
    acest impostor Basescu traian nu meriita bagat in seama ,deasemenea nici amica lui elena gabriela Udrea trebuie sa ajunga la groapa putreda aistoriei .Mie rusineca sunt contemporan cu ei. ROMANI TREZITIVA ACUM IN AL 12 _LEA CEAS .
  • nemesis nemesis
    Mie mi-e ruşine cu adventist buzat cu creierul spălat-Gâdea în duet cu Adrian Ursu-Frankenstein!
  • pfuai pfuai
    acum au arestat si "rusinea". nerusinatii vorbesc de rusine. mi-e rusine de toti aia fuduli care asteapta sa li se spuna ce e aia rusine.

    basescu ar trebui sa ia drepturi de autor minime, milioane ar face din emisia telebizonilor
  • mariana mariana
    mi-e rusine ca in tara mea exista asemenea dezaxati minta precum dezmembratii astea din poza, sincer daca Basescu ar candida eu il votez prima, acest post de televiziune numit haznaua3 este subuman si sincer va spun ca acesti avortoni sun pericol social.
  • banu manta banu manta
    Interesant e ca acum il recunosc pe Basescu ca presedinte, ca pana nu demult il numeau guvernator sau presedintele curtii sau al nu stiu cui dar nu al lor.
  • catalin catalin
    Cata lipsa de profesionalism!
    Ma bucur ca exista digi 24
  • reporter reporter
    mi se pare mie sau gadea are buzele maro?
  • Andrei Andrei
    Mie mi-e rusine ca traiesc intr-o tara unde hotii nu sunt condamnati pe viata, dupa ce fura miliarde de dolari, intra in politica si-si construiesc imperii media cu care-i manipuleaza pe prosti.
  • aaaaa aaaaa
    am fost la mitigul impotriva lui basescu, dar acum, daca ar putea candida, l-as vota. asta ptr ca intre timp mi-am dat seama ca antena 3, ponta si acolitii sunt mai periculosi decat periculosul basescu. deci: mi-e rusine ca avem un post ca antena 3, mi-e rusine cu un asemenea prim-ministru care ne promite locuri de munca in vreme de razboi, mi-e rusine ca tara asta e condusa de mafioti ca felix si baronii locali si REGRET CA N-AM EMIGRAT.
  • Mihai Mihai
    Stiti ce nu inteleg eu? De ce promovati jegurile anteniste? Lasati-i frate sa se zbata acolo ca niste penibili cu incercari de a distrage atentia de la seful lor securist sau de la cel mincinos patologic.
    Chiar trebuie sa le dati si voi mai departe rahaturile?
  • Mego Mego
    Mie mi-ar fi Rusine cu ponta si cu voiculescu,ce Penibili sunt Saracii.
  • Velescu Alexandru Velescu Alexandru
    Mi-e rusine de mine ca l-am votat pe acest antiroman a doua oara. Am spus corect antiroman avand in vedere ca acest intrus basescu are origini tataresti si este normal sa nu iubeasca Romania si romanii! De fapt uitati-va mai atent la figura lui antiumana. Dar mi-e rusine si sa am un presedinte legat de scaunul prezidential. Oriunde in alta parte a lumii un astfel de presedinte isi dadea demisia de mult timp.

Trimite un comentariu

sus