Skip to main content

Antena Group apare pe formularul de cazare al lui Nelson Mondialul, în acelaşi hotel cu vicepreşedintele Joe Biden

 
NELSON_Sorina Matei
NELSON_Sorina Matei

NELSON_Sorina Matei
Sursa Foto: Blogul Sorinei Matei

Publicitate

Jurnalista Sorina Matei scrie pe blogul personal că numele companiei Antena Group apare pe formularul de cazare al lui Nelson Mondialul, la hotelul Mariott (acelaşi la care a stat şi vicepreşedintele american Joe Biden). Reamintim că Nelson Mondialul a fost implicat într-un incident, în cadrul hotelului, întrucât deţinea o armă albă. 

Jurnalista explică pe blog, detaliat, prezenţa lui Nelson Simone Pop în ziua respectivă, ea menţionând că este pentru prima dată când acesta a stat la hotel Mariott. „Costul unei nopţi de cazare a fost de 550 ron şi, potrivit datelor de mai sus ale facturii, în dreptul căsuţei ce arată compania apare scris: "Antena TV Group”, mai arată Sorina Matei.

„În seara zilei de marţi, 20 Mai 2014, după ce s-a cazat, având asupra sa o armă albă, Nelson Mondialul a fost reţinut şi dus la Secţia 17 de Poliţie, după ce a intrat în vizorul autorităţilor române şi americane. După alte câteva ore a fost eliberat dar, cu toate acestea, s-a ales cu un dosar penal”, a mai explicat Sorina Matei. 

Imediat după incident, Nelson Mondialul a fost invitat la Antena 1, la Un show păcătos, unde a povestit în detaliu întreaga experienţă. În plus, ieri a fost la Acces Direct, apoi la Un show păcătos, dar ştirea despre el a fost printre primele la Observatorul orei 19.00.

Citiţi postarea integrală pe blogul Sorinei Matei. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • scobutil scobutil
    cei de la marriot cred ca au lesinat cand au vazut ce le-a trimis intactul. pai, ala e oaspete cu care sa te mandresti, sau oaspete de care sa te feresti? cand s-o fi dus asta la masa cred ca s-au ridicat toti si-au plecat sa manance in alta parte. macar pe banii tai sa te poti caza undeva unde sa nu iti vina damful unei asemenea "splendori". iar imi vine sa vomit. ce se mai ia la greata in afara de scobutil?
  • nadia nitov nadia nitov
    @cristian- corect! te poti astepta la orice in rau. :(
  • cristian cristian
    De la trustul Intact nu ma mai mira nimic,te poti astepta la orice RAHAT care este transformat in stire si sevit noua telespectatorilor.RUSINE SA VA FIE!
  • stefan cel mare stefan cel mare
    Care-i dreptul ala elementar? Sa nu-ti petreci noaptea sub acelasi acoperis cu un dubios platit de niste cabotini? Foarte bine au facut cei de la Marriott punand la dispozitia presei aceste date.
    Si daca ai fi stat vreodata la MARRIOTT ai fi stiut cum se scrie corect.
    Te plateste bine Felix sa faci pe fraierul?
  • cristian cristian
    Faptul ca o emisiune de scandal a platit deplasarea clovnului de serviciu nu e spectaculos. Dar ca cineva de acolo a dat micilor securisti informatii precum acel printscreen mi se pare ff tare. Nici Mariott nu mai e ce-a fost.
  • stefan stefan
    Mariott a devenit un hotel de evitat. Nu ti se respecta un drept elementar. Multi o sa se gandeasca de doua ori inainte sa se cazeze acolo. Jenant...
  • penibilu nelson penibilu nelson
    toate mizeriile adunate pe micul ecran in numele ratungului.acum, pe bune, daca oamenii se uita, asta e. cererea si oferta.
    oricum, acces direct o ia de la un timp pe campina in brate,ceva de speriat. si banuiesc ca si regina asta si.a facut banii tot din prostia romancelor fara noroc in dragoste. daca s.ar masura prostia, aparatul s.ar deregla in fiecare zi. halal telespectatori.
  • Zebra Zebra
    Absolut penibil. Toate gunoaiele au ajuns in presa. Cum sa deschizi stirile cu asemenea subiecte fabricate? Am ajuns sa nu ma ma uit pe nici un post de stiri, nu mai vorbesc de televiziunile generaliste, din cauza faptului ca totul este fabricat. Nu credeam ca o sa ajung vre-odata sa il regret pe Ralu Filip, dar in perioada lui nu s-ar fi intamplat asa ceva. Totul este tabloidizat iar stirile nu dezbat in mod transparent nici o problema de interes general. Din cand in cand ajung cu telecomanda pe BBC News si nu imi vine sa cred cat de departe suntem de profesionalismul din alte parti. Felicitari Dan Diaconescu. Toate televiziunile romanesti arata ca OTV-ul de alta data.
  • Alex Alex
    Dacă în orice alt domeniu s-ar fi falsificat fapte/documente/informații pentru orice fel de beneficiu, oamenii responsabili ar fi făcut pușcărie...
  • Robu Williams Robu Williams
    De fapt Mondialu e noua achizitie-vedeta a Antenelor. Tocmai semna contractul.:)
  • Nelson Amiralu' Nelson Amiralu'
    De fapt, stirea e ca - daca te cazezi la Marriott - iti apar datele pe site-uri. Aviz amatorilor :))) Pe urma ar fi intrebarea daca nu cumva cel/cea care a avut acces la computerul de la receptie, ca sa ii dea doamnei Matei captura, nu putea si scrie acolo orice ii trece prin cap ( Antenagroaup, Guvernul Romaniei etc). Abia apoi as retine faptul ca Gherghe si Capatos l-au trimis pe Nelson Mondialu, sa ii taie calea VP-ului american, inarmat c-un iatagan! (ceea ce rimeaza cu Suleyman, deci (atentie, doamna Sorina, atentie!!!) s-ar putea sa fie implicat si Madalin Ionescu). :)))
  • Băneasa Calling Băneasa Calling
    Subiect cu care se deschide principalul jurnal de știri al Antenei: un gunoi "fabricat".
    Timp in care se întâmpla lucruri cruciale si in tara si in lume. Vai de noi...
  • ps ps
    Capatos il adusese pentru o circoteca de-o seara.
    Nu a descoperit tignalul Sorina nicio bomba de presa.
    Dar este de remarcat cum agentiile de media directioneaza banii advertiserilor spre... cazarea lui Nelson la Marriott.
    Presa de calitate este sufocata, totul in urma unui proiect initiat tot de niste fundatii americanesti, cu audiente, masuratori, etc.
  • ziaristii lu' peste ziaristii lu' peste
    Pare ca astia de la intact nu s-au saturat de Mirela Bugetara. Au mai fabricat o stire, cu atentatorul Nelson "Oswald" Mondialu'.
    Vai steaua lor de jurnalisti!
  • ion ion
    gunoaiele trag la gunoaie....

Trimite un comentariu

sus