Skip to main content

Bogdan Naumovici, invitat în această seară la Serviciul Român de Comedie, pe Antena 1

 
Naumovici la SRC
Naumovici la SRC

Naumovici la SRCBogdan Naumovici este invitatul din această seară al Serviciului Român de Comedie, emisiune difuzată de Antena 1, începând cu ora 20.30.

Publicitate

Publicitarul îşi va reinterpreta rolul din celebra reclamă la Altex rostind poate cea mai cunoscută replică din reclamele româneşti: "Ăla negru, de respira greu, îl ştii, era tac’su, bă".

În emisiunea prezentată de Toni Grecu, Bogdan Naumovici, care este şi co-producător al showului de entertainment live "Improvshow cu Mihai Bobonete", a realizat primul exerciţiu de improvizaţie.

"Cu concursul lui Toni Grecu şi al agenţilor Serviciului Român de Comedie am adus câteva mostre de improvizaţie în< Happy Show>, care sunt convins că vă vor distra, mai ales că unii dintre agenţi sunt titulari în naţionala de improvizaţie: Cătălin Neamţu, Costel Bojog, Cosmin Natanticu sau Claudiu Maier. În premieră, veţi vedea şi surpriza pe care băieţii mi-au făcut-o, provocându-mă la primul meu exerciţiu de improvizaţie, chiar în emisiune. Sper ca m-am descurcat“, a declarat Bogdan Naumovici, potrivit Jurnalul.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    degeaba e destept si talentat daca a promovat interesele RMGC! :( banii n-or avea miros dar distrug caracterele slabe si fac rau cat cuprinde! :( pentru aducere aminte, sau cum a facut naumovici o printesa dintr-o broasca si raioasa si veninoasa! :( http://www.youtube.com/watch?v=U3gyZP9C0UY
  • Liviu Liviu
    Abia apuc sa vad emisiunea :)
  • Vader jr. Vader jr.
    O, da!...Acum sa vezi audienta...

Trimite un comentariu

sus