Skip to main content

Cazul Ponta şi gimnastele la Antena 3 are 56 de reclamaţii la CNA

 
Ponta si gimnastele la Sinteza zilei
Ponta si gimnastele la Sinteza zilei

Ponta si gimnastele la Sinteza zilei

Consiliul National al Audiovizualului a primit 56 de reclamaţii pentru emisiunea Sinteza zilei din 19 mai, în care lotul naţional de gimnastică feminină a României a fost prezent alături de câţiva candidaţi PSD la europarlamentare.

În plus, şi unul dintre membrii CNA, Valentin Jucan, s-a autosesizat pe acest subiect. Valentin Jucan le-a atras atenţia colegilor săi prin această sesizare asupra faptului că momentul cu premierul Victor Ponta şi gimnaste, din emisiunea lui Mihai Gâdea, a fost difuzat fără să fie marcat conform reglementărilor în vigoare, după cum paginademedia.ro a scris AICI

În emisiunea directorului de la Antena 3 alături de gimnaste au fost invitaţi în platou şi mai mulţi candidaţi PSD la Parlamentul European.

Alături de lotul naţional de gimnastică feminina, abia întors de la Sofia cu mai multe medalii, au participat la discuţii şi Corina Creţu, Ioan Mircea Pascu şi Ecaterina Andronescu, candidaţi la alegerile de duminică pentru Parlamentul European.

Sesizările apar pe ordinea de zi a şedinţei de mâine, 28 mai.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Raspuns primit pe email de la CNA, la sesizarea pe care am facut-o utilizand formularul de aici: http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html


    ------------------------
    Stimate Domn,

    Consiliul Naţional al Audiovizualului a primit sesizarea dumneavoastră, înregistrată la instituţia noastră cu nr. 7142/28.05.2014.
    În vederea soluţionării petiţiei, Direcţia Monitorizare a CNA va întocmi un raport de monitorizare.
    De asemenea, vă informăm că CNA a solicitat şi un punct de vedere din partea radiodifuzorului cu privire la aspectele sesizate, păstrând confidenţialitatea datelor personale furnizate.
    ------------------------

    Luati atitudine si faceti sesizari daca sunteti deranjati de mizeriile de la A3 si RomaniaOTV..
  • viorel viorel
    Oameni de 2 parale care nu au avut in viata lor un rezultat ca cel al fetelor de la gimnastica! Pacat ca s-a ajuns aici! Sunt josnici, penibili, numai in Coreea de Nord mai vezi asa ceva! Rusine! Bravo fetelor, bravo Romania! Voi sunteti reprezentantii Romaniei nu penalii de europarlamentari!

Trimite un comentariu

sus