Skip to main content

Cesnavicius către angajaţi: Restructurările continuă

 
protv
protv

Pro TV aleksandras-cesnavicius

Publicitate

Restructurările continuă în Pro TV, după cum a anunţat astăzi, într-o şedinţă cu angajaţii, Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România.

Şedinţa a avut loc cu toţi angajaţii Pro TV, în sediul postului. Cesnavicius a anunţat că restructurările continuă, dar vor fi făcute “într-un alt fel”, nu atât de abrupt ca până acum. Totodată, Cesnavicius a anunţat că va aplica criterii clare în restructurările care urmează.

Reamintim că restructurările din Pro TV au început în urmă cu două săptămâni, prin concedierea “fulger” a departamentului de PR. A fost un moment în care bodyguarzii din clădire au fost chemaţi să ajute la evacuarea clădirii în 30 de minute, incident în urma căruia angajaţii de la PR au solicitat venirea Poliţiei, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În ultimele săptămâni, au fost restructuraţi din Pro TV angajaţi din toate departamentele companiei, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Câteva zeci de angajaţi au fost restructuraţi de la Promo. Echipa ştirilor de la Acasă TV a fost disponibilizată (cu tot cu prezentatorii Dan Cruceru şi Ioana Moldovan), iar postul s-a orientat pe înregistrări şi telenovele. Alte zeci de angajaţi au fost concediaţi din zona tehnică.

Restructurările nu au ocolit nici Sport.ro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Canalul sportiv a rămas cu jumătate din echipă şi a renunţat la cei care se ocupau de ştirile postului.

În afara procesului de restructurare, alţi angajaţi au decis să plece din companie. Echipa de producţie coordonată de Mona Segall a plecat în bloc pentru a lucra cu Antena 1 (aproximativ 30 de oameni). Ulterior, s-au adăugat şi alţi oameni din Pro.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nemesis nemesis
    Să-i dea dracului pe toţi afară, prea se obişnuiseră să creadă că, dacă lucrează la PRO TV, sunt semizei.
  • edit edit
    Consider ca e mai bine sa o dea Halpert neconfirmata(oricum a inceput sa nu mai creada lumea in ce scrie pe acolo, prea multe exclusivitati care nu sunt reale).
    Prefer o informatie sigura si confirmata pe acest site si nu "exclusivitati".
  • Olteanu' Olteanu'
    Si ce daca nu se confirma ?
    O da Halpert de exclusiva, la el merge.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Nu se confirma.
  • Just Just
    Toata echipa de PR de la Pro a aterizat ieri la Antena. 8 oameni in frunte cu Maria Apostol. ;)

Trimite un comentariu

sus