Skip to main content

Euroalegeri. Digi 24 şi Pro TV, programe speciale în ziua alegerilor europarlamentare

 
sanda nicola
sanda nicola

sanda nicola

Publicitate

Digi 24 va avea programe despre alegerile europarlamentare de dimineaţa până seara. Postul de ştiri va transmite nu numai din Bucureşti ci din mai multe capitale ale Europei.

În intervalul 06.00-08.00, Ştefania Bătrînca va gestiona primele ştiri ale zilei euroalegerilor şi scrutinului prezidenţial din Ucraina.

Andrei Tomescu preia ştafeta în jurnalele de ştiri de la 08.00 la 10.00. Iar de la 10.00 la 12.00, Roxana Lăzărescu dă startul programului-maraton de ştiri “România24” , cu transmisiuni din toată ţara.

Tabloul va fi completat de corespondenţe în direct de la Kiev, Bruxelles, Dublin, Londra, Budapesta şi Madrid. De la ora 12.00, ştirile vor fi prezentate de Ioana Ţigănilă, iar de la ora 14.00 ştirile vor continua cu Tudor Muşat. 

De la ora 18.00, Adriana Muraru va lua pulsul momentului la sediile partidelor, dar va analiza şi atmosfera de la alegerile din Ucraina, unde Digi24 HD are doi corespondenţi.

De la 20.00, Cosmin Prelipceanu şi invitaţii săi transformă Piaţa Victoriei într-un punct-cheie de pe harta analizei euroalegerilor.

Iar de la ora 21.00, aflaţi primele estimări şi primele interpretări ale rezultatului scrutinelor din România şi Ucraina. Rezultatele şi concluziile le vor aduna în tabloul zilei Sanda Nicola şi Luca Niculescu, într-o Ediţie specială a ştirilor, de la ora 23.00.

Pro TV - E.U cu cine votez

Ştirile PRO TV vor prezenta, în cadrul unor ediţii speciale, ce înseamnă Uniunea Europeană pentru România şi cum i-au influentat pe români cei şapte ani de la aderare.

Vor fi prezentate exemple de localităţi care au reuşit să-şi schimbe faţa cu ajutorul finanţării europene. Spre exemplu, Arieşeni, din judeţul Alba, este comuna cu cele mai multe fonduri europene accesate, 500 din cei 4.000 de locuitori construindu-şi ferme din fonduri europene.

De asemenea, Ştirile PRO TV vor vorbi despre români simpli, care au reuşit să-şi pună în practică ideile şi să conducă afaceri de succes cu ajutorul finanţării europene.

Ziua „E.U. cu cine votez?” va fi completată la PRO TV de emisiuni dedicate aceluiaşi subiect al influenţei europene asupra românilor. Astfel, „După 20 de ani”, de la ora 10:00, şi „România, te iubesc!”, de la ora 18:00, vor avea ediţii speciale care vorbesc despre români în context european şi care prezintă poveştile unor vieţi schimbate de apartenenţa la UE.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • zicsieu zicsieu
    Poate nu ar strica sa votezi limba romana. Te va ajuta cu siguranta si la istorie.
  • alex alex
    Măcar ai un crez și nu votezi pentru o înghețată... Dar dacii au fost puternici că știau să bată cu ciomagu', acum inteligența primează, d-aia suntem noi praf la toate, am rămas cu mentalitatea de ciomage și zei...
  • Adrian Adrian
    @Gabi Dacii credeau in Zalmoxis.Inainte sa vorbiti documentati-va. In rest ai perfecta dreptate.
  • gabi gabi
    Americanii si UE vor sa ne distruga credinta in Dumnezeu, dacii au crezut puternic in Dumnezeu, de aceea au fost atat de puternici.
    Ne-au distrus economic si acum ataca credinta si ridica la rang de zeu pornografia si pe gay.
    Nu inseamna ca apar mafia din Biserica Ortodoxa, sau fatarnicia si bigotismul multora ce isi spun ortodocsi! Votez Capsali! (e cel mai putin ... rau)
  • vlad vlad
    ceilalti au programe de propaganda.
  • B0B B0B
    Bineinteles ca au, dar numai astea doua au platit sa se scrie despre ele aici.:)
  • Cristina Cristina
    Si la televiziunile astea se vede unde e PR. Unde nu e, lipsa comunicare maxima. Normal ca toti au zi speciala insa numai 2 posturi au anunt ce dau pe post
  • un simplu cetatean un simplu cetatean
    ROMANIA VOTEAZA! asa spun titlurile stirilor la toate televiziunile. Pentru Realitatea, RTV si Antena 3 Romania e compusa doar din politicieni. De la ora 7 pana la 11 am vazut doar stiri despre cum voteaza: Iliescu, Udrea, Boc, Antonescu, Ponta , Sova si tot neamul lor, nicio imagine de la cum voteaza omul simplu sau ce crede acesta RUSINE celor care au tupeul sa-si spuna jurnalisti
  • andreea vasile andreea vasile
    Misto asociere;).Dar ceilalti nu au programe speciale?
  • Jurevycius Jurevycius
    toti vor avea editii speciale, este o zi speciala, vom vedea cu adevarat cum stau partidele in sondaje

Trimite un comentariu

sus