Skip to main content

EXCLUSIV. Restructurarea Sport.ro. Cine pleacă de la canalul de sport. Postul taie puternic producţiile proprii

 
SportRo
SportRo

SportRo

Publicitate

Sport.ro îşi reduce puternic producţiile proprii. De săptămâna viitoare, vor fi cu aproape jumătate mai puţine emisiuni, iar o parte din angajaţii postului de sport din grupul Pro TV vor fi restructuraţi.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, cea mai mare parte a echipei de ştiri de la Sport.ro (inclusiv coordonatorul Bogdan Pasăre) va pleca. La fel două din cele trei prezentatoare de ştiri. Pentru că vor fi mai puţine emisiuni în direct, pleacă şi cei mai mulţi dintre moderatori.

Efectele restructurării Sport.ro, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro:

  • Alexandra Derevici şi Alexandra Tudor, prezentatoare de ştiri, vor pleca. Va rămâne doar Ramona Păun
  • Cea mai mare parte a echipei care realiza ştirile Sport.ro va pleca, inclusiv Bogdan Pasăre, coordonatorul ştirilor. Restructurarea vizează şi editori şi producători.
  • Cel mai probabil, ştirile nu vor mai avea prezentator, ci vor fi realizate cu voce din off, pe baza materialelor făcute de echipa de la ştirile Pro TV.
  • Dintre moderatori, Ştefan Beldie şi Alin Buzărin nu se vor mai regăsi pe post. Vor rămâne Ioana Cosma şi Lucian Lipovan.
  • Sport.ro va avea o emisiune în direct dimineaţa şi una seara. Calupul de emisiuni în direct de după amiază nu se mai regăseşte în grilă
  • Se renunţă la colaboratorii care veneau ca invitaţi la emisiunile postului. Printre aceştia: Emanuel Terzian, Claudiu Vaişcovici, Adrian Matei.
  • Restructurarea de la Sport.ro afectează 15-20 de oameni (fără a include colaboratorii), adică aproximativ jumătate din echipa postului de televiziune.
  • Grila va fi ocupată cu emisiuni înregistrate: concursuri de divertisment, 100 de feluri stupide de a muri, Spărgătorii de râs etc.
  • Ce drepturi de transmisie are Sport.ro? Postul din grupul Pro TV este printre cele mai “sărace” în drepturi TV. Transmite galele Local combat şi are drepturile pentru Cupa României şi pentru sezonul următor. Sport.ro mai are drepturile pentru Cupa Angliei (pentru doi ani) şi pentru sezonul viitor Europa League.

Restructurările de la Sport.ro sunt parte a procesului început în grupul Pro TV în urmă cu o săptămână. Atunci a fost desfiinţat întregul departament de PR (zece oameni), 20 de oameni de la departamentul promo au fost restructuraţi, plus aproximativ 30 de oameni din zona tehnică.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • din trust din trust
    Au plecat mult mai multi oameni, si din tara si din echipa de sport de la PRO TV. Cum sa il dea afara pe Beldie si sa ramana Lipovan? Intreba cineva mai sus... pai sunt preferati in continuare lingaii si slugile in detrimentul oamenilor muncitori si competenti, dar la sfarsit vor pleca si cei care au comandat aceste restructurari sperand ca isi vor salva posturile in frunte cu Felix Draghici si Costi Mocanu. Lituanianul demite toti directorasii care au legatura cu Sarbu.
  • Alex is Alex is
    Ce tampiti...cum sa-l dea afara pe Beldie si sa ramana Lipovan? Cand e Lipovan pe post ma ia somnul... Atat de monoton e. Beldie e mult mai spectaculos si are mereu cuvintele la el. Aici ai gresit lituanianule, lasa omul in pace. Dupa prezentatoarele de la stiri nu plang pentru simplul motiv ca nu prea ma uit la stirile lor. Si Mironica ar trebui sa ramana...e unul din putinii care spun adevarul despre turma ros-albastra. Si oile se simt deranjate, behaie la tv, behaie pe net...ca deh, turma e mare. Sa vina Stucan inapoi si sa ramana Terzian, plus o caprioara la stiri, oricare din ele. Deci ai priceput lituanianule? Beldie, Stucan, Mironica si Terzian. Caprioara. Sunt 5 oameni pe sticla, costa atat de mult? Baga la cap daca mai vrei audienta. La Lipovan nu se uita nici dracu.
    Succesuri:D
  • geo geo
    Nu mi se pare normal ca emisiuni de genul 100 de feluri stupide de a muri sa faca parte din grila unei televiziuni de "sport" si, mai ales, sa fie difuzate la ore accesibile...Cred ca sefii de la "Sport".ro ar trebui sa dea explicatii in fata membrilor CNA, ptr a explica "strategia" de viitor.
  • amdrei amdrei
    pai si il mai inchid de la 1 iulie?
  • alin alin
    Adevarul este ca la sport.ro erau numai oameni incompetenti, care nu se pricepeau absolut deloc la sport, bagati pe pile si mentinuti pe salarii imputite si nemeritate. Iar despre prezentatoare ce sa mai vorbim? In afara de decolteuri, altceva nu prea e de ele si cam atat au si in cap, silicoane, adica masuri artificiale de propagare a undelor cerebrale.
    Iar cand un habarnist in ale fotbalului comenteaza fara sa se priceapa deloc, cum e Mironica, e clar. Sa nu uitam ca omul si-a luat bataie de la bordyguarzii lui Becali cand i-a facut o propunere indecenta acestuia. Ceva in genul Turcescu. Cine stie, pricepe. De aia ataca Steaua si pe Becali. Fie la el. Oare in Cosa Nostra cum s-o zice la taxa de protectie?
  • cinique cinique
    pai oricum nu se uitau la meciurile alea decat comentatorii.
  • cinique cinique
    personal nici nu inteleg de ce l-au angajat pe buzarin de la inceput. vorbeste mai mult decat invitatii si are un stil slugarnic cu ''nea adi porumboiu" ,cu "doctorul in fotbal portughez timofte" etc., ca sa il citez pe el. sper ca il vor da afara si pe ziaristul de tabloid chican, omul pt care toate stirile despre steaua era soc si bomba !! regret plecarea alexandrei tudor, ochi mari albastri, decolteu adanc...off...
    Cat despre colaboratori, oricum nu spuneau nimic interesant, matei cel putin era tufa, nici nu ai zice ca a jucat fotbal la steaua, dinamo si rapid.
    "Grila va fi ocupată cu emisiuni înregistrate: concursuri de divertisment, 100 de feluri stupide de a muri, Spărgătorii de râs ". Pai asta a fost sport.ro de la inceput, nici nu inteleg de ce naibii se numesc sport.ro, pt ca aproape nimic nu-i despre sport acolo. vorbaraie, trancaneala, barfa si tabloid. erau mai multe talk-showuri decat etape in liga I. productiile sportive lipseau aproape cu desavarsire.
  • vlad vlad
    Campionatul Olandei nu va mai fi pe Sport.ro ?
  • liviu liviu
    Beldie este singurul moderator adevarat din Romania. inteligent, echilibrat, direct, curajos, modest, nepartinitor si cu simtul ridicolului. restul e tacere ....
  • Andrew Andrew
    Cat timp il tine pe Mironica, fie si ca invitat, o sa incerc sa urmaresc cat mai putin postul. Omul are o problema cu Steaua. Nu ma deranjeaza cand cand critica Steaua cu argumente bune, insa el vede totul doar intr-o anumita directie. Si e setat sa critice/ironizeze Steaua, doar Steaua, alte echipe nu mai exista (sa ne aducem aminte si de emisiunea care o facea cu Banciu la sport.ro). Asta nu e ok.

    Despre Beldie imi pare foarte rau. Facea o treaba foarte buna si, sincer, era singurul care stia sa puna intrebari din tot postul ala. Restul, numai clisee.
  • Thor Thor
    Mai bine ar uni sport.ro cu Pro Cinema. Oricum Pro Cinema difuzează „cinema” doar seara, ziua difuzând „La Măruță” și seriale re-re-reluate. Iar producțiile care mai țineau în viață sport.ro (dezbaterile alea despre nimic din studio) se cam terminau la ora 20. Din unirea a două programe mediocre poate ar rezulta un program cât de cât și astfel ar mai scădea costurile.
  • Anca Anca
    Pleaca si Marius Chican. Ramane doar Ioana Cosma la emisiuni si Lucian Lipovan merge pe alte proiecte ale postului.

Trimite un comentariu

sus