Skip to main content

ÎNTOARCEREA LUI BECALI. Circ cu latifundiarul din Pipera în direct, numai la România TV

 
Becali 1
Becali 1

Becali 1

Publicitate

România TV: Becali plângând. Becali jurând. Becali tunând. Becali cu presa ciorchine în spate. Jurnaliştii s-au îngrămădit în jurul lui Gigi Becali, eliberat pentru 24 de ore, într-o conferinţă de presă din cimitirul din Pipera.

Conferinţa de presă, transmisă în direct doar de postul România TV a fost un şir de declaraţii în stilul caracteristic, ale lui Gigi Becali.

Momentul culminant: Gigi Becali, în prim-plan, în lacrimi, mângâind poza de pe mormântul tatălui său. Imaginile au fost reluate de mai multe ori de România TV, cu încetinitorul, însoţite de o muzică tristă.

Deşi Becali avea în jurul lui o cohortă de jurnalişti, România TV a fost singurul post care a trasmis in extenso de la cimitirul din Pipera.

Declaraţiile lui Becali, cu invocări dese ale divinităţii, au fost alimentate şi de întrebări ale jurnaliştilor: "Cum este să păşiţi aici, pe pământul din Pipera?", a întrebat una dintre jurnaliste, la următorul popas la lui Becali, la secţia de Poliţie.

Becali a fost conştient de impactul pe care îl are asupra jurnaliştilor: "Nu am vrut să vă las cu ochii în soare!" a spus el către ziarişti.

Celelalte posturi de ştiri erau concentrate pe interviul lui Traian Băsescu la Adevărul Live (B1 şi Realitatea) şi vizita la Bucureşti a vicepreşedintelui american Joe Biden.

Becali 2

Becali 3

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Jurevycius Jurevycius
    RomaniaTV este o mizerie la acest capitol, Becali, se aduna coru vesel acolo, parca sunt rude, de ce nu intervine CNA?
  • kkozoo kkozoo
    big like natia nitov
  • nadia nitov nadia nitov
    exista vreo aparitie a astuia care sa nu se transforme in circ? :) e ca maimuta cu care iti faci poze pe litoral! :) cand nu-ti faci poze, o plimbi spre deliciul asistentei! ieri au plimbat maimuta! si maimuta nu ne-a dezamagit! :) e neschimbata! :) dati- o banana, ca merita! :)
  • Mihai Mihai
    Jeg!
  • Robu Williams Robu Williams
    Mai bine ii confiscau averea, sa mearga acasa la bloc.
  • andi andi
    Iti vine greata.
  • nelu nelu
    subit i-au trecut durerile de coloana.
  • ion ion
    numai la RomaniaOTV
  • Adi Adi
    O să învie și Paula Iacob, și va vorbi toată ziua la RTV. Norocul meu e că am scos postul de pe telecomandă

Trimite un comentariu

sus