Skip to main content

Ioana Băsescu a dat Antena 3 în judecată

 
ioana basescu_cotidianul
ioana basescu_cotidianul

ioana basescu_cotidianul

Publicitate

Ioana Băsescu, fiica cea mare preşedintelui Traian Băsescu, cheamă Antena 3 în judecată. Ea a înaintat acţiunea în instanţă în data de 5 mai, potrivit portalului instanţelor.

Portalul instanţelor de judecată nu dă detalii asupra motivelor chemării în judecată a postului de televiziune, însă Antena 3 a realizat în prima parte a acestui an mai multe emisiuni în care s-a discutat situaţia terenului pe care îl deţine la Nana, precum şi faptul că  în calitate de notar, a lucrat cu Gazprom. Procesul are drept obiect „acţiune în răspundere delictuală” şi nu are la acest moment stabilit un termen de judecată.

Captura Portal

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Liviu Liviu
    Acum este momentul pana mai are tăticul justiția sub control.
  • Adela33 Adela33
    e greu sa fii copil de Presedinte in tara asta , dc oare !? oare peste hotare e la fel ??? pai fatele astea de presedinte din Romania tr sa munceasca si ele ceva , ca daca ar sta degeaba ,ar fi rau , daca muncesc e rau apoi !!!??... cum a fost aleasa prin vot Elena Basescu europarlamentar asa si Ioana Basescu a avut norocu sa aibe clienti la biroul notarial , oare cate fete si baieti de parlamentari sau ministri nu "taie frunza la cainii" pe banii statului ...Romanilor treziti va si mai lasati Antena 3 cu atacurile la persoana ca asta e meseria lor , sa jigneasca sa manipuleze , sa faca din tantar armasar , ....
  • gnostic gnostic
    Ai zis bine agnostica. Vezi ca e sa aiba, nu sa aibe, basista terminata
  • Kius Kius
    Florin, calomnia nu este incriminata penal, adica nu poti fi trimis la inchisoare pentru ceva ce ai zis, in schimb poti raspunde material. Daca ar fi incriminata penal, primul efect ar fi ca sedintele Parlamentului si CSAT s-ar tine in sala de mese de la Jilava. I. Basescu probabil invoca prejudicii de imagine, ceea ce inseamna ca nu conteaza daca este adevarat sau nu ce a zis Antena 3.
  • Kius Kius
    Daca licentele sunt ale "intregului popor", ma gandesc ca ar trebui sa existe o singura televiziune, B1, singura care sustine "reforma statului". Eventual sa aiba doua ore program pe zi: o ora Turcescu si o ora Banciu. :)
  • gogi gogi
    aici nu e vorba de ce ne place sau nu ne place.. Este vorba de respectarea legii, si a prevederilor CNA, pe niste licente ale statului. Nu respecta aceste reguli, li se retrag licentele. Si au cate libertate vor ei, unde vor ei: in strada, pe internet, la Vatican.. oriunde. Dar nu pe licentele statului roman. Dar nu poti utiliza licentele statului roman la nesfarsit, pt. calomnii, minciuni, aberatii fara nici o limita.
  • agnostica agnostica
    televiziunile ar trebui sa aibe un minim nivel moral, cei care se uita nu stiu daca e calomnie sau adevar, a3 intr-adevar intrece masura la calomnii, b1 in schimb chiar daca e partinitoare, nu calomniaza, ca atare nici nu a fost data in judecata...nu mai amesteca mizeriile cu optiunile politice...
  • B0B B0B
    Fiica cea mare a sefului statului, Ioana Basescu, a dat in judecata postul de televiziune Antena 3, procesul avand obiectul "actiune in raspundere delictuala" si urmand sa se judece la Tribunalul Bucuresti, anunta Mediafax. Demersul Ioanei Basescu vine dupa ce postul Antena 3 a difuzat mai multe emisiuni in care a fost mediatizata o ancheta jurnalistica legata de terenul achizitionat de aceasta la Nana, dar si de presupuse legaturi de afaceri ale fiicei presedintelui.
  • Marian Marian
    Adica ii lasi in continuare sa verse mizerie in tara si sa manipuleze populatia in numele unei democratii in care nici voi nu credeti, nu-i asa???...:)
  • Florin Florin
    Gogi, din nefericire, in Romania calomnia nu mai este incriminata, adica poti spune orice mizerie despre oricine si nu vei fi trad la raspundere. Vad insa ca femeia a facut o actiune pe civil, ceea ce este altceva. Sunt curios sa vad ce a scris acolo
  • mirceA mirceA
    Ce democrati mai sunteti voi astia care visati la inchiderea unor institutii de presa.
    Nu-ti place, nu te uiti ! Crezi ca altora le place B1 ? Pe logica ta ar trebui inchis si asta.
    Trebuie sa intelegi ca fiecare are dreptul la exprimare si la o optiune politica.
  • gogi gogi
    mi se pare normal. Toti cei care sunt improscati cu rahatul de la A3 ar trebui sa faca la fel. De altfel, cei care au dat in judecata pana acum au si castigat. In curand, o sa ne dam seama ca CNA-ul de absolut degeaba, doar instantele mai pot pune capac pe buda de la A3... Si dupa un numar de procese de calomnie pierdute.. ma gandesc ca ar fi de bun simt sa li se retraga licentele... Sa emita pe internet.. sau de la Vatican.. :)

Trimite un comentariu

sus