Skip to main content

Mihai Trăistariu dă în judecată Times New Roman: “i-am dat în judecată pentru glume proaste”. Două miliarde de lei daune

 
Mihai Traistariu
Mihai Traistariu

Mihai Traistariu

Publicitate

NU E GLUMĂ. Solistul Mihai Trăistariu a acţionat în judecată site-ul de satiră Times New Roman. De ce?

“Este a cincea oară când fac glume proaste şi îi dau în judecată. Azi dimineaţă i-am acţionat în judecată”, a declarat Mihai Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

Mihai Trăistariu a reacţionat, în primă instanţă, printr-un comentariu la un articol de pe Times New Roman cu titlul: “Femeia fără barbă, Mihai Trăistariu, despre finala Eurovision: Sunt scârbită.

Ce a comentat Trăistariu:

“cu asta ati pus capac. Eram de mult decis sa va dau in judecată. Mâine dimineaţă încep demersurile. Sorry. Dacă n-aveţi bani să plătiţi, veţi face puşcărie”

Un redactor Times New Roman l-a sunat apoi pe solist.

“Un coleg l-a sunat azi pe Mihai Trăistariu după ce a pus acel comentariu. I-a spus că azi dimineaţă a demarat procedurile”, a declarat pentru Paginademedia.ro Alex Dona, director Infant Media, compania care editează site-ul Times New Roman.

Trăistariu a declarat pentru Paginademedia.ro că a cerut daune de două miliarde de lei vechi.

“Le-am cerut două miliarde. Am mai câştigat un process cu Cancan, în 2008 şi am câştigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu pentru Paginademedia.ro.

TimesNewRoman a publicat, de-a lungul timpului, mai multe articole legate de Mihai Trăistariu.

Câteva titluri:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Poate ca acum il mai invita si pe cersetorul asta pe la televiziuni, ca sa le povesteasca alora de viata lui si sa-i arunce si lui cate-o ciosvarta. Cand apari pe la televizor, ca un papitoi, dar o faci pe bani, nu te astepta ca lumea sa te trateze cu respect.
  • Toma Toma
    Indiferent cum se autointituleaza TNR, "pamfletari", "jmenari", "tarfe politice", ce fac ei uneori depaseste orice limita. In cazul de fata, desi Trăistariu nu e deloc simpatic probabil nici propriei mame, totusi e o persoana FIZICA, iar jignirea sa in mod repetat i-a produs in mod evident daune. Deci TNR e bun de plata, bine ar fi pentru ei ca misto-ul ala prepuber sa le fi adus suficienti bani ca acum sa aibe de unde sa despagubeasca.
  • Mirela28 Mirela28
    o sa ia bani cati a luat si de la acel Tarky , sa fim seriosi , la munca Traistariule lasa cancanurile si mai scoate si tu un hit ceva ca nu poti trai o vesnicie din Banana si Torneroo ...si operatia ta de implant de par , poate nu stiai dar ai ajuns cunoscut si cu ajutorul presei,.....parca si tu urmai sa fii in judecata de mama acelui baietel care a fost omorat in parc de maidanezi ,parca tot la Maruta ....
  • Gigel Gigel
    Solistul e dus cu pluta si se pare ca metoda lui de a face bani nu e din muzica, ci din scandaluri si procese.

    Dupa intervalele de timp f apropiate se poate deduce ca Bing=george=bang
  • lol lol
    Scrie clar acolo pe sait ce fel de continut are. Pamfletul e legal si se ptactica chiar si la tv. Sa dai in judecata un ziar de pamglet ca te simti ofensat e chiar dragut. Nici pe vremea luo ceausescu nu aveai castig de cauza, dapoi acum.
  • Victor Victor
    Hopaaa,s-a răzvrătit cântăreața cheală sau barbatul femeie. Mai dă-l dracu și pe pseudo-cântăretul fiindcă trebuie să știe că dacă și câștigi o gălăgie de bani și ești persoană publică trebuie să ți-o mai și iei din când în când.D'aia ești peste ceilalți!Dacă o fi să câștige io îi doresc să se aleagă prafu' de...implanturile lui cu tot cu capul ăla prost!
    Am zis!
  • sandel sandel
    cheii se revolta :D
  • asd asd
    cat par o sasi puna de 2 miliarde....
  • burningsnowflake burningsnowflake
    bine le face... umorul este o chestie de inteligenta, bataia de joc si umilinta in spatiul public fata de o(rice) persoana trebuie sanctionata. sper sincer sa castige. ar fi o dovada de normalitate. adica ceva exceptional de rar in Romania........
  • bang bang
    George, esti chel? :(
  • Traistariu vrea sa bage umorul in duba
    […] “Le-am cerut două miliarde. Am mai câștigat un process cu Cancan, în 2008 și am câștigat 1,1 miliarde. Tot pentru glume proaste,” a declarat Trăistariu pentru Paginademedia.ro. […]
  • bang bang
    Care este limita? Orice dar nu "chelia", sa inteleg?!
  • george george
    fraierii aia de la TNR chiar merita sa si-o fure...ia mai da-i in spanac de glumetzi prosti...lasati frate caterinca si apucati-va de un job serios... sunteti un cancan plin de glume rasuflate nu mai fiti asa infatuati
  • Bing Bing
    chiar merita sa fie dati in judecata aia, au intrecut limita

Trimite un comentariu

sus