Skip to main content

Nea Marin trece la Antena 1, unde va salva pensiuni de la faliment

 
nea marin Antena 1
nea marin Antena 1

nea marin Antena 1
Foto: Antena 1

Publicitate

Nea Marin, devenit celebru la Pro TV pentru emisiunile estivale, se mută din această vară la Antena 1, după echipa Monei Segall. El va pregăti o producţie care va avea drept obiectiv să salveze de la faliment pensiunile care îi vor cere ajutorul, anunţă postul de televiziune.

El va avea la dispoziţie o săptămână pentru a detecta problemele şi pentru a le rezolva şi, bineînţeles, în tot acest timp îi vor fi alături vedete din România.

‘Nea Marin: „Vara asta va fi mai tare ca niciodată. Responsabilitatea pe care mi-o asum este una mare de tot, e în joc viitorul unor familii, afacerile lor, de asta trebuie ca totul să meargă strună, aşa că sper ca vedetele să fie pregătite, pentru că le aşteaptă vremuri grele. Pe de altă parte, şi răsplata muncii lor va fi una pe măsură! Vreau ca după fiecare săptămână, pensiunea respectivă sa poarte apoi amprenta lui ‘Nea Marin! Mă bucur foarte mult să pot lucra în continuare cu o echipă nemaipomenită, echipa mea de suflet, condusă de Mona Segall”.

În prezent postul Antena 1 a lansat preselecţiile pentru show-ul pe care îl va prezenta Nea Mărin, iar doritorii se pot înscrie pe www.casting.a1.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ed ed
    mie imi place cand antenele vb despre votul romanilor, adk voteaza 3.700.000 dintre care 45-55% sunt furate,,concluzia este ca tara este guv. cu acordul cinstit a aproximativ 2.000.000 de romani...si antenele lu'Voiculescu vb in numele a tuturor cetatenilor acestei tari furate!!!
  • pacepa pacepa
    foarte bine ma bucur ca a facut acesta alegere.
  • eu eu
    iar de la antena in neant.......a se vedea cazul lui Mandruta care, dupa nu stiu cati ani la antena, a revenit tot in trustul pro.
  • Om Om
    Dupa ce ca Antena ia tot ce arunca Pro, astia le mai dau si salarii imense ca nu cumva sa-i piarda.. ce dastepti astia de la Intact, le dubleaza salariile desi puteau sa-i aduca pe salarii decente...la cata incompetenta exista in Antene ma mir cum de nu cade televiziunea peste ei...
  • mad79 mad79
    Se vede ca I=A1,nu a fost pe la scoala,cand se preda teoria lamii stoarse,de cumpara toate rebuturile de la Prfo.
    Da,sunt ProTeist,cum o sa spuna abgajatii lu Voiculescu,dar care erau ratingurile facute de nea Marin?
    Daca ii dadea o emisiune pur folclorica,atunci rupee norii,doar stim cati rurali sunt in tara asta!
  • geo geo
    La Pro tv cica facea divertisment cu circarii si pesudovedete la Serviti... si asa mai departe...pe cind aici Nea Marin cica salveaza pensiuni...Astia de la Antene nu au fost in stare sa faca un Masterchef ca lumea, nici Mastercheful copiilor nu rupe gura tirgului...ei nu inteleg ca nu il poti pune pe nea Marin sa sara cu parasuta ptr a scoate audienta peste a Protvului...a se vedea si Divertisul care are audienta extrem de modesta la Antena 1...
  • banu manta banu manta
    Dupa ce Antena 2 a devenit Antena Stars, Antena 1 e pe cale sa devina Antena Pro.
    Iar Antena 3 -> Antena PSD.
  • Nenea Nenea
    Se pricepea la dansuri sau doar la sarbe si batute ? :) e o diferenta ! Curios cum un asemenea personaj a fost promovat de pro si ramane in continuare in carti si la antene . Danseaza cumva cu Segall ? :)
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Pe ProTV nu era tot acelasi lucru din 2009 pana anul trecut?
  • maria maria
    Este deja pe Travel Channel si se numeste "Hotel Impossible". Dar nu e cu nea Marin...
  • nadia nitov nadia nitov
    domnul acesta ar fi murit un ilustru anonim daca nu-l descopereau cei de la pro tv, prin urmare nu vad cum va salva el pensiuni de la faliment. cunosc genul de emisiune, e pe tlc, dar acolo vin oameni de meserie si salveaza carciumioare sau patiserii in prag de faliment. cum o sa le salveze al nostru? dansand calusarii? sau, tot jucandu-se de-a managerul cu diverse vedetute, s-a calificat manager tipand la ele? se potrivea la un salvat de trupe de dansuri populare ca acolo e meserias...ca maine aflam ca si florin salam salveaza pensiuni de la faliment, poate si dragusanca.
  • marius marius
    este cam trist..cam tot ce arunca pro ajunge la antena...
  • Jurevycius Jurevycius
    protv arunca, antena1 primeste
  • geo geo
    Nu este o emisiune originala...am vazut acest gen de emisiuni si pe alte canale TV...si cum la Antena 1 copiile sunt departe de original...iar nea Marin se pricepe la dansuri, nu la turism si reabilitari de pensiuni...este cam ghiveci...

Trimite un comentariu

sus