Skip to main content

(P) Tranformă-ţi baia într-un spa folosind piatra naturală. Sfaturi de la Piatraonline.ro

 
Piatra 1
Piatra 1

Piatra 1 (P) A-ti transforma baia intr-un adevarat centru spa folosind piatra naturala nu este deloc un pas dificil. Piatraonline.ro vine cu câteva sfaturi.

Publicitate

Acceseaza site-ul www.piatraonline.ro pentru a afla mai multe informatii despre curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor din piatra naturala.

Nu vei gasi doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate pentru nevoile tale.

- Daca ai suficient spatiu opteaza pentru o cada in stilul celor victoriene.

- Foloseste materiale din piatra naturala, atat la nivelul peretilor, placati cu piatra naturala cat si pentru pardoseala. Blaturile pentru bai sau placarile interioare unde se foloseste travertinul, marmura sau ardezia sunt rezistente la pete si la actiunea apei.

- Blaturile din marmura ofera eleganta si grandoare spatiilor unde sunt folosite. Pentru amenajarea unei bai spa poti folosi o combinatie de travertin classic si noce.

Travertinul Noce are o combinatie frumoasa de culori: imagineaza-ti cafeaua ta preferata cu spuma de lapte, astea sunt culorile ce definesc acest model de travertin.

Asadar, trebuie folosit in zonele mai importante ale baii. Poti folosi un singur material sau poti sa il combini cu travertin clasic pentru un plus de culoare, in zonele mai periferice.

Un blat dintr-o lastra de travertin noce va fura privirea oricui va intra in acel spatiu si va completa cu success designul total al baii tale tip spa. Lastra din orice tip de piatra naturala este o adevarata piesa de arta.

Piatra 3In privinta culorilor, recomandam folosirea tonurilor pastelate, de la maro pal la bej, pentru ca acestea sunt cele mai potrivite si mai relaxante.

Este foarte important ca paleta cromatica sa se respecte atat in privinta peretilor, cat si in privinta altor elemente, fie piese de mobilier, fie obiecte decorative.

Alaturi de aceste elemente, lumina influenteaza si ea intr-o foarte mare masura atmosfera din aceasta incapere destinata relaxarii.

Este important ca lumina din baie sa nu fie una foarte puternica, ci una slaba, difuza si calda. Piatra 2

Pentru un aspect aerisit al încăperii elimina dulapurile închise. Păstreaza sertarele şi foloseste cât mai multe rafturi în culoarea peretelui. Atât ca obiecte decorative dar şi ca utilitate, coşurile din răchită sunt cea mai inspirată alegere pentru o baie spa.

Păstreaza pe rafturi coşuleţe cu capac şi foloseste pentru depozitare coşuri în diferite mărimi. Ca şi culoare, cel mai bine opteaza pentru alb sau migdală, pentru a se potrivi cu cada.

Pentru un plus de spaţiu, monteaza pe pereţi rafturi simple, pe care să poti ţine chiar şi prosoapele. O culoare cât mai apropiată de culoarea pereţilor va face că rafturile să nu iasă în evidenţă prea mult. Intretinerea pietrei naturale nu este dificila.

Daca vrei sa intretii pardoseala din travertin, blaturile din marmura sau cabina de dus asigura-te intotdeauna ca suprafata din piatra naturala este impermeabilizata si foloseste solutii de curatare cu pH echilibrat.

Acceseaza site-ul www.piatraonline.ro pentru a afla mai multe informatii despre curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor din piatra naturala.

Nu vei gasi doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate pentru nevoile tale.

Rock Star Construct pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse pentru orice tip de proiect: materiale taiate la dimensiune, toata gama de pietre naturale si produse de decor din piatra naturala. Piatra 4

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ps ps
    Si-astfel piatra naturala,
    O sa va bage in boala.
    Mai bine puneti parchet,
    La chiuveta, la closet.
    Si deasupra un covor,
    Sa va fie de-ajutor.
    De se va-ntampla caderea,
    Va fi mai mica durerea.
    Deci, puneti-va covor,
    N-ascultati de Petrisor!

Trimite un comentariu

sus