Skip to main content

Pro TV şi Acasă scad ponderea producţiilor proprii pe timpul verii. CNA a aprobat noua structură a programelor

 
protv
protv

televizorConsiliul Naţional al Audiovizualului a votat în şedinţa de astăzi modificarea structurii de programe a posturilor Pro TV, Acasă TV şi Acasă Gold.

Publicitate

Principala modificare a structurii de programe a constat într-o scădere a procentului de producţii proprii la posturile Pro TV şi Acasă TV.

"Noua grilă de programe a postului Pro TV intră în vigoare în jurul datei de 15 iunie. Nu se pune problema unor modificări majore, este vorba de oprirea pe timpul verii a marilor producţii.

Acest lucru se întâmplă de două ori pe an. În general sunt patru grila pe an, uneori chiar cinci. Vara şi iarna ies marile producţii şi se merge în general pe mai puţine producţii proprii", a declarat Adriana Păpureanu, reprezentanta grupului Pro la CNA.

Adriana Păpureanu a menţionat că în cazul postului Acasă TV grila a intrat în vigoare începând de luni.

Menţionăm că această modificare a structurii de programe vine la scurt timp după ce canalele Pro TV şi Acasă TV au trecut printr-o serie de schimbări care au constat în restructurări şi eliminarea unor programe din grilă.

În urma restructurărilor de personal, postul Acasă TV a rămas fără emisiunile pe care le difuza. Un număr de 30 de persoane de la Acasă TV au fost restructurate vinerea trecută, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, care sunt modificările de structură aprobate de CNA în privinţa posturilor Pro TV, Acasă TV şi Acasă Gold.

  • La Pro TV producţia proprie scade de la 55 la 45 şi cresc producţiile ale altor producători. Zona de filme de la 35 creste la 40 şi se diminuează în zona de divertisment de la 18% la 13,5%. În privinţa programelor educative, culturale religioase de la 2 la 1,5 %.
  • Acasă TV. Scăderea producţiei proprii este mai mare: de la 25% la 4%. Procentul filmelor creşte de la 50% la 76%. Scade procentul la divertisment de la 30% la 4%.
  • Acasă Gold - 100% producţii ale altor producători. Aici creşte divertismentul şi scade producţia de film cu 5%.

Societatea Pro TV S.A. deţine 49 de licenţe audiovizuale pentru Info Pro, Pro FM, Pro Clasic, Pro TV şi posturi ca Acasă TV, Acasă Gold, Pro TV Internaţional, Pro Cinema, Sport.ro şi MTV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • andy andy
    ce filme difuzeaza acasa tv?

Trimite un comentariu

sus