Skip to main content

RCS a făcut plângere la Consiliul Concurenţei împotriva LPF, pe subiectul drepturilor din Liga I

 
consiliul concurentei realitatea net
consiliul concurentei realitatea net

Sursa foto: Realitatea.net
Sursa foto: Realitatea.net

Publicitate

RCS & RDS a depus plângere la Consiliul Concurenţei împotriva Ligii Profesioniste de Fotbal, întrucât vânzarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga 1 s-a făcut cu încălcarea legislaţiei concurenţei, au anunţat reprezentanţii companiei de cablu.

Compania anunţă în acelaşi comunicat că nu a purtat discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal şi nici cu celelalte părţi implicate în cesiunea drepturilor pentru Liga I: Look TV şi Transilvania Live sau Intel Sky Broadcast.

„Menţionăm că RCS & RDS nu a virat nicio sumă de bani, nu a semnat niciun contract şi nu se află în negocieri sau discuţii cu Liga Profesionistă de Fotbal, cu niciuna dintre televiziunile sau cu firma mentionată mai sus”, au subliniat aceştia.

Reamintim că drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I au fost preluate, în urma unui contract de cesiune, de către o societate din Malta, Intel Sky Broadcast. Totodată, societatea a preluat integral două posturi de televiziune, Transilvania Live şi Look TV, pe care vor fi difuzate partidele de fotbal din Liga I, începând din luna iulie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    Gino la brutarie ?!
  • Daniel S Daniel S
    GSP: articol comandat. "lpf" in lipsa de idei si de oferte?!
  • Adi Adi
    Ouch Gsp!!! Cu stirea falsa ce facem ? Sau platita??Rusinica Gsp!

Trimite un comentariu

sus