Skip to main content

RCS, despre postarea lui Turcescu legată de vânzarea către Vodafone: "sunt complet false, neavând nici o bază reală"

 
RCS&RDS
RCS&RDS

rcs rds

Publicitate

Compania RCS dezminte informaţiile postate de Robert Turcescu pe Facebook, în care jurnalistul vorbea de o posibilă preluare a unor operaţiuni de către operatorul de comunicaţii Vodafone.

Comunicatul RCS:

"Informaţiile postate de jurnalistul Robert Turcescu pe contul său de Facebook privind o presupusă vânzare a operaţiunilor de distribuţie prin cablu, telefonie şi internet ale companiei RCS & RDS sunt complet false, neavând nici o bază reală.

Este regretabil faptul că un jurnalist cu experienţa lui Robert Turcescu răspândeşte cu atâta uşurinţă şi lipsă de responsabilitate zvonuri care ne pot crea importante daune materiale şi de imagine, fără a verifica aceste aşa-zise informaţii şi fără ca măcar să ceară şi un punct de vedere din partea companiei RCS & RDS."

Reamintim că Robert Turcescu a scris pe pagina sa de Facebook că Vodafone e la un pas să achiziţioneze de la RCS-RDS distribuţia de cablu, plus operaţiunile de telefonie şi date.

Potrivit realizatorului de la B1 TV, "între cele doua companii a fost semnat un precontract, iar tranzacţia finală se învârte în jurul sumei de 1-1,5 miliarde de euro".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus