Skip to main content

Restructurările ajung şi la Sport.ro. Cesnavicius a anunţat redacţia că o urmează o reorganizare

 

Pro TV aleksandras-cesnavicius

Publicitate

UPDATE. O parte dintre angajaţi au fost deja anunţaţi că au fost restructuraţi.

Restructurările începute astăzi la Pro TV, vor ajunge şi la Sport.ro. Astăzi, Aleksandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România, a anunţat redacţia sport a Pro TV, dar şi echipa de la postul Sport.ro, că urmează “o perioadă de reorganizare”.

Cesnavicius nu a spus exact în ce consta reorganizarea, doar că lucrurile vor fi clare în perioada următoare.

Reamintim că, astăzi, departamentul de PR al pro TV a fost restructurat integral. Tot astăzi au fost restructurate departamentul de Promo şi echipa de la Acasă TV, de la Povestiri Adevărate, inclusiv prezentatorii Dan Cruceru şi Ioana Moldovan.

 Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dariu dariu
    e foarte simplu. s-a facut evaziune la greu. angajatii erau platiti pe drepturi de autor, taxele erau f mici. intelegi tu. eh, a plecat evazionistul si s-a rupt caruta. nu si-a mai asumat nimeni faptele penale si s-a ajuns in situatia asta. erau prea multe lichele adunate acolo si costurile de intretinere erau mult prea mari.
  • SRI SRI
    Ce salarii sa primeasca prezentatorii de la emisiuni care in timp ce invitatul vorbeste, el tasteaza mesaje sau face clikuri cu mousul, nu ai nici un chef sa auzi asa ceva, cand tu vrei sa te relaxezi. Campioana la astfel de lucruri e Ioana Cosma, care cred ca in timpul emisiunii tasteaza mesaje pe messenger si joaca candy crush saga pe facebook
  • Sebastian Sebastian
    Ma bucur, cred ca angajau doar oameni al carui IQ sa nu depaseasca marimea pantofului la ce stiri aveau. Plus ca ieri titrau "Nebunie in otopeni Steaua campioana" si ziarele care se respecta aratau imagini cu cei 10 suporteri de la aeroport.
  • user user
    cum este posibil ca un post tv care este tot timpul pe primul loc in privinta audientei sa ajunga in situatia asta?va rog sa-mi explicati si mie.
  • raskapoor raskapoor
    A vazut el , baschetbalistul asta lituanian, bag seama si niste prapastii mari...salariale care sunt in redactia de sport...bravos domne' ! Poate asa vad si respectivii cum e sa ai frigiderul "restructurat" si " inghetat", ca al multora dintre..pamantenii romani. Jurnalisti.
  • alex alex
    Apreciez ca ati păstrat comentariul dar si ca ati corectat articolul. Dar... "Tot astăzi au fost restructurat departamentul de Promo și echipa de la Acasă TV, de la Povestiri Adevărate, inclusiv prezentatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan."
  • stefan stefan
    toata lumea ii considera pe cei din pro tv, incluzand aici toate departamentele, super profesionisti.
    se pare ca nu si sefu' lor.
    cati angajati au mai ramas ?
  • danutu danutu
    n-ai competiţii, nu exişti asta e cu sport.ro! doar cu bătăile alea, şi câteva ediţii speciale n-ai cum să rezişti pe piaţă! şi ori cum postul se transformase în steaua tv!
  • danutu danutu
    sper ca încurând să-l şi închidă! cuib de stelişti înpuţiţi ce e!
  • Sandokan Sandokan
    Cesnavicius a intrat azi in redactia de sport a Protv si primele cuvinte au fost: Today it's a black friday si a zambit. Dupa care a anuntat ca vor fi disponibilizari. Omul e si "haios"!
  • alex alex
    "..echipa de la Acasă TV, de la Povestiri Adevărate, inclusiv prezentatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan, au fost restructurați"
    Si acordul? Intre subiect si predicat?

Trimite un comentariu

sus