Skip to main content

Ringier va lansa un site de sport: SportNews

 
mihnea_vasiliu
mihnea_vasiliu

mihnea_vasiliu
Mihnea Vasiliu, director general Ringier România

Publicitate

Grupul Ringier va lansa SportNews.ro, o publicaţie online de sport. Noul site va apărea la sfârşitul lunii mai, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro Mihnea Vasiliu, director general Ringier România.

Conţinutul noului site va fi asigurat de echipa de sport de la Libertatea, dar şi de alţi ziarişti care au venit special pentru acest proiect, precum Daniel Conţescu, Tavi Cojocaru, Sorin Breazu şi Mugur Băileşteanu (toţi foşti jurnalişti la Evenimentul zilei).

De ce un site de sport?

“Avem conţinut de sport excedentar şi care, pe site-ul Libertatea, nu era suficient de bine pus în valoare (există în secţiuni, unde e mai puţin vizibil decât în home page). Aveam nevoie de o nouă verticală de conţinut”, a explicat Mihnea Vasiliu.

“Vrem să facem un site de sport serios, care să intre în competiţie cu celelalte site-uri de profil. Ţintim la top 4”, a adăugat el.

Echipa de sport va fi comună pentru ziarul Libertatea şi pentru noul site.

“Partea de sport din site-ul Libertatea va fi, practic, o trimitere către noul site”, spune Mihnea Vasiliu despre cum va colabora actualul site libertatea cu viitorul SportNews.

Mihnea Vasiliu a declarat că site-ul nu se va declina şi într-un proiect editorial pe print.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cata Cata
    Bafta. Sper sa nu va prostituati si voi ca ceilalti.
  • tudor tudor
    Ca sa aiba succes ar fi bine sa nu se axeze in special pe fotbal si mai ales sa scrie despre sport si nu de cancanuri. Dar avind in vedere ca tine de Libertatea deja imi imaginez ce public tinta are.

Trimite un comentariu

sus