Skip to main content

Se vede restructurarea PR-ului de la Pro TV: Prima dată în istorie, fără comunicat după Românii au talent

 

Romanii au talent

Publicitate

UPDATE. Pro TV a remis un comunicat legat de Românii au talent la peste 24 de ore distanţă faţă de cum se întâmpla înainte ca departamentul de PR să fie complet restructurat. Comunicatul despre audienţe, trimis duminică, după prânz (faţă de sâmbătă dimineaţa, cum se întâmpla până acum), de directorul de marketing şi comunicare Lucia Antal, se încheie cu o propoziţie bolduită: "Învingătorul ia totul, numai la Pro TV!". Comunicatul, în articol.

Prima zi fără departamentul de comunicare al Pro TV este şi prima zi fără comunicate de la postul de televiziune.

Pentru prima dată de când s-a lansat Românii au talent, Pro TV nu anunţă, aşa cum obişnuia până acum, rezultatele semifinalei precum şi audienţele înregistrate de show-ul de divertisment. De altfel, niciodată în istoria marilor show-uri ale Pro TV nu a existat un caz în care postul să nu difuzeze un comunicat tip „follow-up”, legat de ediţia din ziua precedentă.

Reamintim că ieri Pro TV a trecut printr-o serie de restructurări. Întregul departament de PR al Pro TV, care număra 10 persoane, a fost restructurat într-un mod brutal. Angajatelor li s-au închis calculatoarele şi li s-a cerut să părăsească clădirea în 30 de minute, după cum paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate.

COMUNICATUL PRO TV:

Show-ul "Românii au talent" şi-a completat lista de talente excepţionale care merg în marea finală de vinerea viitoare!

Semifinala “Românii au talent” de vineri seară a fost urmărită de milioane de telespectatori, PRO TV fiind din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public.

Pe segmentul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, ratingul mediu de 14,8 puncte obţinut de PRO TV în intervalul orar 20:30 – 24:13, precum şi cota de piaţă de 36.1% au lăsat concurenţa la o distanţă considerabilă, potrivit cifrelor furnizate de Kantar Media. Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, cu 5,7 puncte de rating şi 14% cotă de piaţă, în timp ce Kanal D a înregistrat 3,6 puncte de rating şi 8,7% share. În minutul de aur 22:37, PRO TV a atins un vârf de audienţă de 21,7 puncte de rating şi 47,8% cotă de piaţă.

Şi pe segmentul publicului din mediul urban, PRO TV a înregistrat cifre de aproape trei ori mai mari faţă de staţiile clasate pe locurile 2 şi 3, obţinând un rating mediu de 14,3 puncte şi o cotă de piaţă de 30,5%, în timp ce Kanal D şi Antena 1 au înregistrat 5 puncte de rating şi 10,6% share.

La nivel naţional, PRO TV a fost, de asemenea, lider de audienţă, telespectatorii urmărind cu sufletul la gură cea de-a cincea semifinală “Românii au talent” – staţia a obţinut un rating mediu de 14,3 puncte şi 32,1% share, cifre de peste trei ori mai mari decât audienţele înregistrate de Antena 1 (4,7% rating şi 10,6% share) şi de Kanal D (4,2% rating, 9,5% share).

Ultima semifinală a adus pe scena show-ului cele mai bune talente din toată ţara. După voturile publicului, "Românii au Talent" a completat lista finaliştilor cu cei de la Brio Sonores, care au impresionat din nou prin vocile extraordinare, şi cu Sabin Cojocaru, adolescentul de 14 ani care a învăţat singur să danseze freestyle. „Îţi prevăd un viitor foarte frumos”, i-a spus Andi Moisescu la preselecţii băiatului, care a trecut mai departe în concurs cu trei de „Da”.

Lupta pentru ultimul loc în marea finală s-a dat între Alexandra Siverenco şi Cezar Bălăşoiu. „Mi-au plãcut ambele numere, dar mereu o sã înclin pentru numãrul care îmbinã performanţa, calitatea şi studiul. Pntru mine nu conteazã în competiţia asta dacã eşti copil sau adult. Cred cã trebuie sã meargã în finalã actele de calitate incontestabilã. Un act excelent care trebuie sã fie în finalã este Alexandra Siverenco", a votat Mihai Petre, iar votul lui Andi Moisescu a trimis-o pe „păpuşa vie” în marea finală.

Ceilalţi 12 români talentaţi care se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 euro în finala „Românii au talent” de vineri, 16 mai, de la ora 20:30, sunt Andrei Cerbu, Los Hermanons Dinamita, Workout Chişinău, Ştefan Popescu aka Fane Mississippi Delta Blues, Raul Gheba, Cătălin Mihalache, Leon Magdan, Cvintetul Anatoly, Claudia Stroe, Emy Drăgoi, Cătălina Ţâmpău & Alin Beca, Octavian Stoica.

Învingătorul ia totul, numai la PRO TV!

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    eu cand dau pe pro tv nu dau pentru ca am ascultat sau citit comunicate. dau pentru o emisiune. ca cea a lui andi moisescu de exemplu.
  • alta maria alta maria
    sa intelegem din aceste comentarii ca au dat afara PR-ii dar au pastrat echipa de postaci online?
  • Conchita Conchita
    Articolul acesta a fost publicat inainte de jurnalul lor de la 19.00, cand a fost dat un anunt de acest gen. Graba strica treaba :))
  • @mariana @mariana
    peste 1 milion de ani
  • Maria Maria
    Vorbesti aiurea, oamenii aia se plangeau ca si-au primit banii prea tarziu, nu ca nu i-au primit deloc". Sa nu uitam de Andrei Leonte care la XFactor in loc de bani a primit si vreo 3-4 masini :))
  • mariana mariana
    PROtv este cel mai bun.
  • geo geo
    Învingătorul ia totul, numai la PRO TV...aoileu, parca erau numerosi cei care reclamau ca au cistigat mari competitii si nu au primit niciun banut...

Trimite un comentariu

sus